Η Τζούλια Νόβα δακρύζει περιγράφοντας πώς την παράτησε ο πατέρας της [βίντεο]

24/09/18 • 13:16 | UPD 24/09/18 • 15:45

Newsroom eleftherostypos.gr

Δύο περιστατικά που την γυρίζουν πίσω σε δύσκολες στιγμές με τον πατέρα της περιέγραψε η Τζούλια Νόβα μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη. Τι είπε για τον Τροχό της Τύχης και για το ενδεχόμενο να παντρευτεί;

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν την βρίσκει εκεί που την έβρισκαν οι προηγούμενες τρεις. Ο Τροχός της Τύχης δεν γυρίζει φέτος εν τη παρουσία της, με την Ιωσηφίνα Τζουγανάκη να βρίσκεται στο πλάι του Πέτρου Πολυχρονίδη. Η Τζούλια Νόβα μίλησε στη Σάσα Σταμάτη για την αποχώρηση της, αλλά εκεί που αξίζει να σταθεί κανείς είναι στην περιγραφή της ημέρας που ο πατέρας  της παράτησε εκείνη και τη μάνα της.

Αφού πρώτα εξήγησε ότι δεν της άρεσε ο τόσο περιορισμένος ρόλος που είχε στην εκπομπή του Star, η Τζούλια μπήκε σε πιο προσωπικά μονοπάτια και άνοιξε την καρδιά της για τα γεγονότα που στιγμάτισαν την παιδική της ηλικία.

Πρώτα ήταν η μέρα που ο πατέρας της πήρε τα πάντα και εξαφανίστηκε, αφήνοντας εκείνη και τη μητέρα της δίχως στον ήλιο μοίρα. Το επόμενο και πιο δύσκολο ήταν όταν η μικρή Τζούλια Νόβα τον συνάντησε τυχαία μετά από ένα χρόνο, τον πλησίασε να τον αγκαλιάσει κι εκείνος την απομάκρυνε. Πολύ λογικά συγκινείται και δακρύζει καθώς τα περιγράφει.

«Δεν μιλάω με τον πατέρα μου. Μέναμε στη Γερμανία και πιο πολύ δούλευε η μαμά από τον μπαμπά. Ότι είχε αποκτήσει ήταν από εκείνη. Όταν γυρίσαμε στην Ουκρανία και χώρισαν έπειτα από ένα μεγάλο τσακωμό, τα πήρε όλα και εξαφανίστηκε. Όχι απλώς τα πήρε όλα, τα πήρε και τα χάρισε σε άλλη γυναίκα. Σήκωσε χέρι και στη μαμά και στη γιαγιά, εγώ ήμουν έξι ετών τότε. Ήταν σοκαριστικό!

Όταν ήμουν εφτά ετών, ήμασταν με τη γιαγιά και περπατούσαμε στο δρόμο, κι ενώ ήταν χαμένος, τον συναντάμε και μόλις τον είδα έτρεξα να τον αγκαλιάσω. Και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μου πιάσει τα χέρια και να μου πει “πήγαινε, πήγαινε” και με έδιωξε. Για μένα ήταν πάρα πολύ σκληρό. Ένας πατέρας δεν συμπεριφέρεται έτσι».

Copy link
Powered by Social Snap