Ο ευρών το μαγιό της αμειφθήσεται

Η Ασημίνα Ιγγλέζου το τερμάτισε – Στη ντουζιέρα με ανύπαρκτο μαγιό [εικόνα]

24/09/18 • 12:42 | UPD 24/09/18 • 12:42

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Ασημίνα Ιγγλέζου κρατάει ψηλά το λάβαρο των σέξι αναρτήσεων και φορώντας ένα μαγιό που θέλει ντετέκτιβ για να βρεθεί, στέλνει τα φιλιά της από τη Μύκονο.

Αν νομίζατε πως το μαρτύριο των θερινών μηνών θα σταματήσει έτσι απότομα, λάθος το νομίζατε. Σημασία δεν έχει το όνομα του μήνα, αλλά η θερμοκρασία και το μέρος που βρίσκεται κανείς. Αν για παράδειγμα ήσασταν σε κάποιο νησί, ακόμα καλοκαίρι θα ζούσατε. Κι η Ασημίνα Ιγγλέζου που ξεκουράζεται στη Μύκονο μετά από ένα κουραστικό καλοκαίρι, το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο.

Όποιος υποστηρίξει ότι είναι η πιο αποκαλυπτική, η πιο σέξι, η πιο απ΄όλα τα επίθετα θαυμασμού φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram από Ελληνίδα για φέτος, καλώς θα το υποστηρίξει κι εμείς θα σταθούμε δίπλα του. Μη σας πούμε ότι θα ανεβάζαμε κι άλλο το χρονικό όριο και θα συμπεριλαμβάναμε τα τελευταία 2 καλοκαίρια.

Παρά το ότι έχουμε δει από εκείνη πολλά προκλητικά στο παρελθόν, αυτό που θα δεις εντός ολίγου, αν παρ΄ελπίδα δεν έχεις κάνει ένα scroll down από την πρώτη στιγμή, είναι τερματικός σταθμός. Δεν πάει παραπάνω. Η Ασημίνα Ιγγλέζου φοράει στρινγκ μαγιό και στέκεται κάτω από μια ντουζιέρα παραλίας.

Το νερό έχει τρέξει πάνω στα ηλιοκαμμένα της οπίσθια της και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις το μυαλό σου και να το πετάξεις στον τοίχο. Ή να παίξεις πινγκ πονγκ με τους οφθαλμούς σου. Υπάρχουν επιλογές.

Copy link
Powered by Social Snap