Αυτοί θα υποδυθούν τη Νεράιδα και το Παλικάρι στο θέατρο [βίντεο]

21/09/18 • 19:20 | UPD 21/09/18 • 19:20

Newsroom eleftherostypos.gr

Ήταν γνωστό από καιρό ότι η Μαρία Κορινθίου θα βρεθεί και φέτος υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βάλαρη για το ρόλο της Αλίκης. Μας έμενε ο ηθοποιός που θα γίνει ο Παπαμιχαήλ της υπόθεσης.

Μετά τις Γοργόνες και Μάγκες που έκανε την περασμένη θεατρική σεζόν, ο Γιώργος Βάλαρης φέρνει φέτος στο θεατρικό σανίδι δύο ακόμα παραστάσεις με άρωμα παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Εκτός από το Μαριχουάνα STOP, έχουμε και το Η Νεράιδα και το Παλικάρι, ταινία που πρωταγωνίστησαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Κι αν ξέραμε από καιρό ότι η Μαρία Κορινθίου θα βρεθεί και φέτος υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βάλαρη, αυτόν που αναζητούσαμε ήταν τον παρτενέρ της. Τον άνθρωπο που θα κάνει τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ο σκηνοθέτης του έργου αποκάλυψε στο Happy Day ότι η παράσταση Νεράιδα και το Παλικάρι θα ανέβει στο Θέατρο Broadway, και στο πλάι της Μαρίας θα βρεθεί ο Παναγιώτης Πετράκης.

Είναι ένα ζευγάρι που σίγουρα δεν σου πάει το μυαλό ότι θα ταίριαζε σε αυτούς τους ρόλους, ιδίως όταν πέρσι η Μαρία έκανε τη Μάρθα Καραγιάννη, μια ηθοποιό που της πηγαίνει περισσότερο, τουλάχιστον οπτικά. Αναμφίβολα πάντως θα έχει ενδιαφέρον να τη δούμε να κάνει την Αλίκη, σε μια χρονιά που η Κατερίνα Γερονικολού θα υποδυθεί επίσης την Αλίκη στο Χτυποκάρδια στο Θρανίο, ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα κάνει τη Ζωή Λάσκαρη στο Μαριχουάνα Stop.

Copy link
Powered by Social Snap