Λεκτική αψιμαχία στο My Style Rocks μεταξύ των κοριτσιών [βίντεο]

21/09/18 • 18:33 | UPD 21/09/18 • 18:33

Newsroom eleftherostypos.gr

Στο φινάλε της δεύτερης εβδομάδας του My Style Rocks είχαμε ακόμα μια στιγμή με ένταση, με κάποιες κοπέλες να ανταλλάσσουν σε υψηλά ντεσιμπέλ τις απόψεις τους για το ντύσιμο της διαγωνιζόμενης.

Στο φινάλε της δεύτερης εβδομάδας του My Style Rocks είχαμε ακόμα μια στιγμή με ένταση, με κάποιες κοπέλες να ανταλλάσσουν σε υψηλά ντεσιμπέλ τις απόψεις τους για το ντύσιμο της διαγωνιζόμενης. Το κόνσεπτ της Έφης Αναστασοπούλου δεν έγινε ιδιαίτερα αποδεκτό από τις υπόλοιπες κοπέλες και ειδικά η παίκτρια Μαρία ήταν αυτή που ενοχλήθηκε περισσότερο.

Στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει τη βαθμολογία που έβαλε στην Έφη, η Μαρία άκουσε τις αντιρρήσεις τόσο της κρινόμενης όσο και άλλων κοριτσιών, με αποτέλεσμα να βγει εκτός εαυτού επειδή δεν της επέτρεπαν να ολοκληρώσει την τεκμηρίωση της άποψης της.

Λίγο αργότερα μάλιστα, όταν ξεκίνησε ο σχολιασμός της κριτικής επιτροπής και μπήκαν οι βαθμολογίες, η Μαρία ζήτησε να μάθει από τους κριτές να της εξηγήσουν για ποιο λόγο έβαλαν αυτοί την δική τους βαθμολογία. Την ίδια στιγμή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρακολουθούσε αμέτοχη τη λογομαχία, η οποία χρειάστηκε ώρα για να ηρεμήσει.

Γενικώς ήταν ένα πολύ «θερμό» επεισόδιο το σημερινό στο My Style Rocks, με την Έφη τελικά να συγκεντρώνει αρκετά χαμηλή βαθμολογία στο σύνολο.