Μόνο με τα μάτια της μπορεί να κάνει ζημιά

Η Τόνια Σωτηροπούλου μόνο με το σουτιέν σε μια καυτή πόζα [εικόνα]

21/09/18 • 17:37 | UPD 21/09/18 • 17:37

Newsroom eleftherostypos.gr

Μπορεί να είναι μια απλή πόζα, μπορεί η Τόνια Σωτηροπούλου να φοράει ένα συνηθισμένο μαύρο σουτιέν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως της λείπει το ενδιαφέρον.

Όσο η Τόνια Σωτηροπούλου έχει πάει ταξίδι στο Λονδίνο με τον Κωστή Μαραβέγια και όσο η σχέση τους εξελίσσεται, με την συγκατοίκηση σε σπίτι στο κέντρο να έχει δρομολογηθεί, εσύ και κάθε άντρας που την ερωτεύτηκε, μπορείτε να βλέπετε φωτογραφίες όπως αυτή που ανέβασε πριν δύο μέρες στο προφίλ της στο Instagram. Παρηγοριά στον άρρωστο.

Στο πλαίσιο εμπορικής της συμφωνίας με γνωστή επωνυμία εσωρούχων, η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία που μας αναγκάζει να την παρομοιάσουμε με κάποιο μοιραίο Bond girl. Όσο κι αν της ίδιας δεν της αρέσει να την ρωτάνε μόνο γι΄αυτό, εδώ είναι αναπόφευκτος ο συνειρμός.

Η Τόνια Σωτηροπούλου φοράει το μαύρο της σουτιέν και ποζάρει με το γνωστό της λάγνο βλέμμα. Αν παρατηρήσεις, από κάτω φοράει κανονικά παντελόνι κι αυτό αποδεικνύεται καλό γιατί σου επιτρέπει να κεντράρεις σε ένα σημείο και να μη χάνεις τον προσανατολισμό σου. Τόσο απλά και με τόσο άνετο sex appeal, η Τόνια θα σε υποτάξει.