Μοιραία πόζα από μια μοιραία γυναίκα

Η Νάντια Μπουλέ κολάζει με το ξώπλατο φόρεμα της [εικόνα]

20/09/18 • 18:58 | UPD 20/09/18 • 18:58

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Νάντια Μπουλέ φοράει ένα ξώπλατο φόρεμα, με την πλάτη να είναι ακάλυπτη μέχρι πολύ χαμηλά. Μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Και είναι απίστευτα σέξι.

Στις περισσότερες απεικονίσεις γυναικών femme fatale στο σινεμά, εκείνες που κυριαρχούν είναι οι μελαχρινές. Σπάνιες είναι οι φορές που οι ξανθές έχουν αυτό το ρόλο. Σημασία όμως δεν έχει η ποσότητα, αλλά η ποιότητα. Και απ΄αυτή την άποψη η Νάντια Μπουλέ θα έβαζε από κάτω τις όλες τις μελαχρινές που θα την κόντραραν. 

Αρκεί μόνο να δεις την φωτογραφία που ανάρτησε χθες στο προφίλ της στο Instagram. Το σκηνικό θα μπορούσε να αφορά κάποια εκτελεσμένη αποστολή της μοιραίας πρωταγωνίστριας, η οποία έχει μπει κρυφά στο σπίτι ενός φοβιτσιάρη τύπου για να τον εκφοβίσει κι αν χρειαστεί να τον τραυματίσει.

Καλπάζει η φαντασία μας, αλλά αυτό αρμόζει στο στήσιμο της. Η Νάντια Μπουλέ φοράει ένα ξώπλατο φόρεμα, με την πλάτη να είναι ακάλυπτη μέχρι πολύ χαμηλά. Μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Το χέρι της πιάνει τα κοντά ξανθά μαλλιά της και το μάτι απλά μένει σταθερό.

View this post on Instagram

Shades of grey. [📷 @eleni.spathi]

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule) on