Ποτέ δεν θα πάψει να μας συναρπάζει η Ελίνα Καντζά [εικόνες]

20/09/18 • 18:17 | UPD 20/09/18 • 18:17

Newsroom eleftherostypos.gr

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά των περασμένων δεκαετιών, αλλά και του σήμερα. Η Ελίνα Καντζά βάζει το μπικίνι της και κάνει κοσμάκη να δαγκώσει το χείλος του.

Όταν κάποια στιγμή σε μερικά χρόνια θα καθόμαστε να αναπολούμε τη χρυσή εποχή των ανδρικών περιοδικών και μας ρωτήσουν ποια απ΄όλες τις γυναίκες που μας έμαθαν μας προκάλεσε τα πιο έντονα συναισθήματα, τότε η Ελίνα Καντζά θα θέτει πολύ σοβαρή υποψηφιότητα. Όχι μόνο ως Ελίνα. Αλλά και ως μέλος μιας γενιάς γυναικών που καθόρισαν πολλά στην ανδρική αντίληψη.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η Ελίνα και οι κοπέλες που κυριάρχησαν μαζί της στα τέλη του 90 και στις αρχές του 2000, σηματοδότησαν μια εποχή. Το μόντελινγκ, οι φωτογραφίσεις, τα περιοδικά, οι σωρηδόν προτάσεις για γυμνά, όλα αυτά ήταν στοιχεία μιας περιόδου. Κι η 46χρονη Ελίνα βρέθηκε στο επίκεντρο. Ήταν μια από τις πιο περιζήτητες.

Η Ελίνα Καντζά έχει αποτραβηχτεί από χρόνια κι έχει βρει την ηρεμία της στη Μύκονο. Εκεί ζει μόνιμα, εκεί δραστηριοποιείται κι εκεί απολαμβάνει τη ζωή. Εκεί την απολαμβάνουν και οι γύρω της, ειδικά στις παραλίες όπου γίνεται αντιληπτό ότι μιλάμε για ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα. Όχι μόνο για την ηλικία της. Για κάθε ηλικία.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, φοράει το μαύρο της μπικίνι και μπορείς να δεις τους κοιλιακούς, τους σφριγηλούς γλουτούς, όλη τη δόξα της Ελίνας.

View this post on Instagram

Best therapy for my soul ☀️

A post shared by Elina Kantza ⚡️ (@elinakantza) on

Κι αν στην καθιστή πόζα δεν πείθεσαι, πάρε και μια όρθια Ελίνα.

View this post on Instagram

I’ll love you every step! 💫

A post shared by Elina Kantza ⚡️ (@elinakantza) on

Copy link
Powered by Social Snap