Τους ενώνουν πολλά τα τελευταία χρόνια

Τζένη Μπαλατσινού και Φαίη Σκορδά για τη ζωή μετά το χωρισμό [βίντεο]

20/09/18 • 17:03 | UPD 20/09/18 • 17:03

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε απέναντι από τη Φαίη Σκορδά και μίλησε για το ζήτημα των σχέσεων στη μετά γάμου εποχή, ενώ περιέγραψε και το πως βίωσε όλο αυτό που συνέβη με τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια.

Κάποιος θα μπορούσε να πει πως ζουν ζωές παράλληλες. Ή πως η μία ακολουθεί τα στάδια ζωής της άλλης. Το 2014 η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος έκαναν μαζί το πρωινό του Mega και στο τέλος της χρονιάς ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους. Το 2016 συνέβη το ίδιο με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Τα δύο ζευγάρια που διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, έχουν βρεθεί τηλεοπτικά από τότε σε διάφορους συνδυασμούς. Κυρίως με τον Λιάγκα και τη Σκορδά σε ρόλο παρουσιαστών και τους Κωστόπουλο-Μπαλατσινού σε ρόλο συνεντευξιαζόμενου. Το σκηνικό δεν ήταν διαφορετικό στο Πρωινό.

Εκεί η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε απέναντι από τη Φαίη Σκορδά και μίλησε για το ζήτημα των σχέσεων στη μετά γάμου εποχή, ενώ περιέγραψε και το πως βίωσε όλο αυτό που συνέβη με τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια.

«Βασικά, χρειάζεται να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και από τη στιγμή που είσαι καθαρός σε κάποια πράγματα και ξέρεις τι θέλεις, δεν μπορεί κάτι να σε κουνήσει. Από εμάς εξαρτάται. Το πώς λαμβάνεις, πώς υιοθετείς, πώς αποποιείσαι τα πράγματα. Η επιλογή σου θα είναι καθρέφτης σε αυτό που θέλεις. Πάντα ξέρω τι θέλω και πάντα το επικοινωνώ. Είναι θέμα επικοινωνίας: εγώ έχω πει αυτό, εσύ θέλεις αυτό, αύριο μπορεί να θέλεις κάτι άλλο, αν είσαι σταθερός, θα δούμε. Γενικά, οι σχέσεις των ανθρώπων αλλοιώνονται και χαλάνε γιατί υπάρχει φόβος και πολύ μεγάλος εγωισμός. Οι άνθρωποι φοβούνται να επικοινωνήσουν, να πουν τα συναισθήματά τους, να επιδιώξουν κάτι που θέλουν και είναι κρίμα γιατί χάνεις χρόνο, γιατί τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Έχω αποτραβηχτεί από την έντονη υπερέκθεση και θεώρησα ότι τα πράγματα θα είναι πιο ήπια. Εν τέλει δεν ήταν κάτι ευχάριστο. Σε παίρνει ο ένας τηλέφωνο να σου πει το ένα, μετά άλλος κάτι άλλο. Όσο μοιράζεσαι κάτι, τόσο περισσότερο γίνεται η αναπαραγωγή του. Κι όταν είσαι με έναν άνθρωπο εκτός του χώρου, αυτό είναι και λίγο βία απέναντί του. Είναι πολύ άβολο. Μπράβο σου που έχεις προστατεύσει την προσωπική σου ζωή τόσο πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά κάποια στιγμή υπάρχουν πράγματα που θες να σηκώσεις το τηλέφωνο και να πεις έλεος! Σου εύχομαι να τα καταφέρεις και αν τα καταφέρεις να με πάρεις τηλέφωνο και να μου πεις πώς γίνεται»

Copy link
Powered by Social Snap