Κάποιος να... μην τη σταματήσει

Η Ασημίνα Ιγγλέζου έχει τα απόλυτα οπίσθια και τα δείχνει [βίντεο]

20/09/18 • 16:42 | UPD 20/09/18 • 16:45

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Ασημίνα Ιγγλέζου έχει τα πιο γυμνασμένα, τα πιο καλοσχηματισμένα οπίσθια της ελληνικής σόουμπιζ. Το γνωρίζει, μόχθησε γι΄αυτό και επιλέγει αυστηρά μπραζίλιαν μαγιό για να τα δείξει.

Να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος για τις μέρες του καλοκαιριού που δεν ήταν παρούσα φαίνεται πως θέλει η Ασημίνα Ιγγλέζου. Η παρουσία της στην οροσειρά της Πίνδου στέρησε από τον ανδρικό πληθυσμό φωτογραφίες της με μαγιό τον Αύγουστο και ήδη από τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη είχε δείξει τις διαθέσεις της. Έχοντας καλύψει τα 2/3 του μήνα, βλέπουμε ότι έχει μπόλικο υλικό.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που όσοι μένουμε Αθήνα μελαγχολούμε. Είναι όμως κι ο μήνας που όσοι μένουν σε Σαντορίνη ή Μύκονο έχουν ακόμα μέρες καλοκαιρινές να περάσουν. Και πως να γίνει διαφορετικά όταν βλέπει κανείς γυναίκες όπως η Ασημίνα, να βάζουν τα μικροσκοπικά τους μπικίνι και να παρελαύνουν από θάλασσες και pool bars.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου έχει τα πιο γυμνασμένα, τα πιο καλοσχηματισμένα οπίσθια της ελληνικής σόουμπιζ. Το γνωρίζει, μόχθησε γι΄αυτό και απολαμβάνει να τα απολαμβάνουμε. Γι΄αυτό οι επιλογές της είναι πάντοτε προς αυτή την κατεύθυνση. Το μαγιό είναι απαρέγκλιτα μπραζίλιαν ή στρινγκ, το πάνω μέρος πρέπει πάντα να αναδεικνύει το ιδανικού μεγέθους στήθος της και γενικά δεν πρέπει κανένα βλέμμα να σκέφτεται να αποτραβηχτεί από πάνω της.

Η Ασημίνα είναι το δαχτυλίδι της ισχύος κι εσύ είσαι το μάτι του Σάουρον.

Δείτε το βίντεο του Mykonos LiveTV.

Copy link
Powered by Social Snap