«Είναι απλά η μέση μου» λέει πονηρά

Η Κένταλ Τζένερ στέκεται γυμνή στο μπάνιο και προκαλεί [εικόνα]

18/09/18 • 12:22 | UPD 18/09/18 • 12:22

Newsroom eleftherostypos.gr

Μπροστά σε έναν μικρό στρογγυλό καθρέφτη που έχει στο μπάνιο της, η Κένταλ Τζένερ στάθηκε γυμνή και κέντραρε το φακό στο ενδιάμεσο κομμάτι κάτω από το στήθος της μέχρι την αρχή των ποδιών της.

«Είναι απλά το στομάχι μου». Με αυτό το σχόλιο συνόδευσε την ανάρτηση της στο Instagram η Κένταλ Τζένερ κι έστειλε στον ψυχίατρο όλους τους άντρες ακόλουθούς της. Μιλάμε για μεγάλο χουνέρι, αφού η πιο κλασάτη της οικογενείας έδειξε μεν το στομάχι και τη μέση της, αλλά δεν φάνηκαν μόνο αυτά. Φάνηκαν και άλλα πράγματα. Και κάτι μας λέει ότι τα άλλα ήταν που ήθελε να μας δείξει.

Παιχνίδια με τον Καθρέφτη. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος μιας φωτογραφικής έκθεσης που να συμπεριλαμβάνει την ανάρτηση της Κένταλ. Μια ανάρτηση που για να την δούμε ακόμα καλύτερα μας την έδωσε και σε μορφή βίντεο. Εκεί τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο hardcore.

Μπροστά σε έναν μικρό στρογγυλό καθρέφτη που έχει στο μπάνιο της, ή σε κάποιο μπάνιο τέλος πάντων, η Κένταλ Τζένερ στάθηκε γυμνή και κέντραρε το φακό στο ενδιάμεσο κομμάτι κάτω από το στήθος της μέχρι την αρχή των ποδιών της. Στο βίντεο άλλαξε ελάχιστα η κατάσταση, αφού εκεί ήταν απλώς τόπλες με ένα από τα γνωστά της μαύρα μπραζίλιαν εσώρουχα και κουνήθηκε προκλητικά για να φανεί ξανά η κάτω μεριά του στήθους της.

View this post on Instagram

technically this is just my torso…

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Copy link
Powered by Social Snap