Από τις παρουσίες που προκάλεσαν ντόρο

Greece’s Next Top Model: Ο λόγος που κόπηκε η Ιωάννα Μπέλλα [εικόνα]

17/09/18 • 19:45 | UPD 17/09/18 • 19:45

Newsroom eleftherostypos.gr

Η παρουσία της στο Greece’s Next Top Model προκάλεσε πολλά σχόλια και δίχασε. Πολλοί έκαναν λόγο για μια κριτική επιτροπή που την αντιμετώπισε σκληρά και με πολύ αυστηρά κριτήρια. Η Ιωάννα Μπέλλα δέχτηκε τα έντονα σχόλια της επιτροπής, αν και μιλάμε για μια κοπέλα πολύ εντυπωσιακή. 

Δύο από τους κριτές, ο Δημήτρης Σκουλός και η Ηλιάννα Παπαγεωργίου, μίλησαν στη Φωλιά των ΚουΚου και προσπάθησαν να διαφωτίσουν λίγο την κατάσταση αναφορικά με τους λόγους που τους οδήγησαν να απορρίψουν την Ιωάννα Μπέλλα.

Πρώτος ο κύριος Σκουλός μίλησε για τη μεγάλη διαφορά που έχει το να είσαι μια εντυπωσιακή γυναίκα με το να είσαι modelling material. Με βάση αυτό το σκεπτικό η Ιωάννα δεν είχε θέση στο Greece’s Next Top Model.

«Την Ιωάννα Μπέλλα εγώ δεν την ήξερα καν και μη μπερδεύεστε. Άλλο μια ωραία και εντυπωσιακή γυναίκα, άλλο μοντέλο μόδας. Εγώ είμαι φωτογράφος μόδας. Η Ιωάννα Μπέλλα για μένα είναι μια χαρά, εντυπωσιακή γυναίκα, that’s it. Δεν κάνει για μοντέλο μόδας, είναι πάρα πολύ πειραγμένη. Δεν θα τολμούσε ποτέ κανένα γραφείο να μου στείλει για κάστιγνκ κοπέλες που έχουν κάνει πλαστικές. Ποτέ».

Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου με τη σειρά της εξήγησε πως η θέση των κριτών είναι να κρίνουν βάσει της δικής τους άποψης. Αυτό δεν τους καθιστά απόλυτους ή ότι θέλουν να επιβάλλουν τη θέση τους.

«Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις που εμείς είδαμε, ήταν πράγματα που δεν μπορούν να δουλευτούν. Τα κορίτσια έρχονται σε μας για να τις κρίνουμε, είμαστε οι κριτές, είναι η δουλειά μας. Το πώς απαντάμε είναι η άποψη του καθενός. Δεν προσπαθούμε να περάσουμε την άποψη μας. Απλώς ο καθένας μας έχει την αντίληψή του».