Από τις πληθωρικές κοπέλες του Instagram

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μας δείχνει τις καμπύλες της [εικόνα]

14/09/18 • 18:58 | UPD 14/09/18 • 18:58

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θέλει σαφώς να δείξει το νέο της στυλ στα μαλλιά, μιας και τα κούρεψε, αλλά δεν γίνεται να μην προσέξεις περισσότερο τα σωματικά της προσόντα.

Το φετινό καλοκαίρι οι αναρτήσεις της δεν είχαν τόσο extreme περιεχόμενο. Ο γάμος της μπήκε στο επίκεντρο και μετά ο μήνας του μέλιτος. Αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ξανά στις επάλξεις. Ως influencer, ως μοντέλο, γενικά ως ένα κορίτσι που έχει όλο το πακέτο για να εμπιστευτείς το προϊόν σου και να ξέρεις ότι θα πετύχεις στον σκοπό σου.

Τα εσώρουχα Calvin Klein μπορεί να μην έχουν ανάγκη όντας ένα γνωστό brand, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να αγνοηθεί η δυναμική που προσδίδει σε αυτά το κορμί της Αλεξάνδρας. Κι αν δεν μας πιστεύετε, παρατηρήστε προσεκτικά τη φωτογραφία που ανέβασε.

Μαύρος συνδυασμός με μπουστάκι και εσώρουχο, με το κάτω μέρος να αφήνει υποσχέσεις για το τι μπορεί να φαίνεται από την πίσω μεριά της φωτογραφίας. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θέλει σαφώς να δείξει το νέο της στυλ στα μαλλιά, μιας και τα κούρεψε, αλλά δεν γίνεται να μην προσέξεις περισσότερο την περιοχή των ποδιών της.