Ο κόσμος το 'χει τούμπανο

Η Νικολέττα Ράλλη επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Μαυρίδη [βίντεο]

14/09/18 • 18:06 | UPD 14/09/18 • 18:06

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Νικολέττα Ράλλη προχώρησε σε μια αδόκιμη κίνηση, λέγοντας ευχαριστώ στον ΑΝΤ1 που γνώρισε υπέροχους ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και το αγόρι της. Μια σαφής αναφορά προς τον Γιώργο Μαυρίδη.

Μετά από δύο και παραπάνω μήνες που βρέθηκαν στο πρωινό του ΑΝΤ1, Νικολέττα Ράλλη και Νίκος Αναδιώτης ολοκληρώνουν την πορεία τους και παραχωρούν σκυτάλη στη Φαίη Σκορδά που επιστρέφει τη Δευτέρα. Στο φινάλε της διαδρομής τους είπαν τα απαραίτητα ευχαριστώ στο κανάλι και τους ανθρώπους του, με τη Νικολέττα να έχει και μια πιο ειδική ευχαριστία να πει.

Οι πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram που περιελάμβαναν την έτερη «σύντροφο» του Γιώργο Μαυρίδη, τη σκυλίτσα του τη Μόλλυ, επιβεβαίωσαν αυτό που φημολογείτο εδώ και καιρό. Ότι δηλαδή οι δυο τους είναι ζευγάρι. Και η πρώτη τους επαφή φαίνεται πως έγινε σε εκείνη την εκπομπή που ο Μαυρίδης ήταν καλεσμένος και στόλισε με κομπλιμέντα τη Νικολέττα.

Έτσι, η Νικολέττα Ράλλη προχώρησε σε μια αδόκιμη κίνηση, λέγοντας ευχαριστώ στο κανάλι που γνώρισε υπέροχους ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και το αγόρι της. Μια κίνηση που φανερώνει σε κάποιο βαθμό την πικρία της που δεν θα συνεχιστεί η εκπομπή και που η ίδια δεν θα είναι έστω και για λίγο στο επίκεντρο.

Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Αναδιώτη που στάθηκε ανέλπιστα καλά σε αυτό το ρόλο, η Νικολέττα είπε: «Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον ΑΝΤ1 που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πραγματικά υπέροχους ανθρώπους, να γνωρίσω το αγόρι μου… Αυτό που το πάτε; Να τα λέμε κι αυτά»