Κι έχει ένα σκίσιμο που θα σε τρελάνει

Το μίνι φόρεμα της Ιρίνα Σάικ είναι… επικίνδυνα κοντό [εικόνα]

14/09/18 • 12:41 | UPD 14/09/18 • 12:42

Newsroom eleftherostypos.gr

Μπορεί η μόδα να ορίζει ως μίνι το ρούχο της, αλλά η Ιρίνα Σάικ δίνει μια νέα διάσταση στην ορολογία. Και με αυτά τα πόδια δεν θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στο φόρεμα.

Είναι κάποιες γυναίκες που καταργούν τις έννοιες των πραγμάτων όπως τις έχουμε στο μυαλό μας. Η Ιρίνα Σάικ αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Δεν θα την έλεγες ωραία. Θα πρέπει να βρεις κάτι πολύ πιο μεγαλειώδες. Όπως και το φόρεμα που φορά στην φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγες ώρες στο Instagram δεν το λες μίνι. Τυπικά τέτοιο είναι. Πρακτικά όχι.

Πρακτικά λέγεται «πήρα ένα ρούχο που μου έκανε στην τρίτη λυκείου, πήρα ψαλίδι, του έκανα ένα σχετικά μεγάλο σκίσιμο και το φόρεσα». Κανονικά τέτοιοι όροι θα έπρεπε να επιτρέπονται στη μόδα για να προετοιμάζονται οι άνθρωποι γι΄αυτό που πρόκειται να δουν τα μάτια τους.

Η Ιρίνα Σάικ δηλαδή δεν φοράει αυτό που περιγράφει η σύντμηση «μίνι». Ποζάροντας μπροστά σε ένα τοίχο γεμάτο από φωτογραφίες της, η Ρωσίδα καλλονή μας δείχνει τα υπέροχα πόδια της. Κι αν καταλαβαίνουμε καλά από το σχόλιο στη φωτογραφία, πρέπει να είναι κάποιο επετειακό event για τα 10 χρόνια που συμπληρώνει στο χώρο των φωτογραφίσεων.

Με τόσο επικίνδυνα βαθύ σκίσιμο στο ρούχο της, να γιορτάζουμε κάθε μέρα τα δέκα της χρόνια στη μόδα.