Η Ντέμι Ρόουζ βάζει το μπραζίλιαν και επιδεικνύει την πίσω όψη της [εικόνα]

13/09/18 • 20:50 | UPD 13/09/18 • 20:50

Newsroom eleftherostypos.gr

Αυτή τη φορά η Ντέμι Ρόουζ επέλεξε ένα two piece μαγιό μπλε απόχρωσης και πόζαρε με γυρισμένη πλάτη, ώστε να «απλωθούν» ξανά στα μάτια των ανδρών τα πλούσια προσόντα της.

Αν δεν τη γνωρίζεις, τότε μιλάμε για τεράστια αβλεψία από μέρους σου. Ολκής θα μπορούσαμε να πούμε. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να την μάθεις. Ακόμα περισσότερο όταν ο τρόπος που την μαθαίνεις είναι με τέτοιες φωτογραφίες. Η Ντέμι Ρόουζ είναι μια από τις πιο δημοφιλείς στο Instagram και έφτιαξε το όνομά της με τα πληθωρικά της χαρακτηριστικά.

Διαθέτει και στήθος και οπίσθια που υπερβαίνουν ίσως την φαντασία του κάθε άντρα. Δηλαδή αν σου ζητούσαν να επιλέξεις τις ιδανικές αναλογίες για την κοπέλα σου, πιθανότατα δε θα μπορούσες να φτάσεις σε τέτοιο σημείο έμπνευσης. Γιατί αυτό είναι η κυρία Ρόουζ. Μια συνεχόμενη έμπνευση.

Ειδικά όταν φοράει ολόσωμα ή μπικίνι μαγιό που στην πίσω μεριά τους είναι μπραζίλιαν. Ειδικά όταν δεν κρατάει τις καμπύλες της για τον εαυτό της και τις μοιράζεται μέσω Instagram. Αυτή τη φορά η Ντέμι Ρόουζ επέλεξε ένα two piece μαγιό μπλε απόχρωσης και πόζαρε με γυρισμένη πλάτη, καθώς στεκόταν σε μια πισίνα. Αναπόφευκτα το μάτι θα πάει και θα σταθεί στα οπίσθιά της.

Εκείνη τον σκοπό της τον έχει πετύχει πάντως.

View this post on Instagram

New bikini added to my collection with @isawitfirst 💙

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on