Η Ασημίνα Ιγγλέζου το τερμάτισε – Γυμνή στον πάγκο της κουζίνας [εικόνα]

13/09/18 • 13:39 | UPD 13/09/18 • 13:39

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Ασημίνα Ιγγλέζου επέστρεψε για τα καλά στις προκλητικές της αναρτήσεις και αυτή τη φορά το τερμάτισε. Γυμνές τις φωτογραφίες έχει ανεβάσει πολλές. Όχι όμως έτσι.

Μια από τις φαντασιώσεις που κυριαρχούν στο μυαλό του άντρα είναι να βρουν τη γυναίκα τους γυμνή στην κουζίνα και να τους περιμένει με άγριες διαθέσεις. Γι΄αυτό και μόνο αξίζει κανείς να δει και να ξαναδεί τη φωτογραφία που ανέβασε χθες βράδυ στο Instagram η Ασημίνα Ιγγλέζου. Μια φωτογραφία που είναι με διαφορά ό,τι πιο καυτό έχει αναρτήσει εσχάτως.

Πώς αλλιώς να περιγράψεις αυτό το απερίγραπτα ατιθάσευτο θηλυκό; Δύσκολα θα βρεθούν οι λέξεις. Ευτυχώς που εφευρέθηκαν οι εικόνες και μπορούν να αποτυπώσουν καλύτερα αυτό που τα λόγια δεν δύνανται να κάνουν.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου επέστρεψε για τα καλά στις προκλητικές της αναρτήσεις και αυτή τη φορά το τερμάτισε. Γυμνές τις φωτογραφίες έχει ανεβάσει πολλές. Όχι όμως έτσι. Γυμνή και καθισμένη στον πάγκο της κουζίνας με ένα πακέτο μακαρόνια να τοποθετείται δίκην καλύμματος στα επίμαχα σημεία, αυτό είναι ένα θέαμα που δεν το χουμε ξαναδεί.

Κι ο ερωτισμός, το sex appeal που αποπνέει σε αυτή την πόζα η Ασημίνα δεν έχει ανταγωνισμό. Στο σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία ρωτάει κιόλας δύο πράγματα. Αν σου αρέσουν τα μακαρόνια κι αν σε ενοχλούν οι θηλές της. Για την πρώτη ερώτηση η απάντηση είναι «μου αρέσουν γενικά τα μακαρόνια, αλλά σε αυτή την έκδοση τα λατρεύω». Όσο για την δεύτερη, σου αφήνουμε το ελεύθερο να πεις εσύ κατά πόσο ενοχλείσαι.