Ξεχειλίζει για ακόμα μια φορά το μπούστο της Νίκι Μινάζ [εικόνα]

12/09/18 • 18:50 | UPD 12/09/18 • 18:50

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Νίκι Μινάζ φοράει ένα αυτοκρατορικό μπουστάκι και σηκώνει τα χέρια της για να πιάσει τα μαλλιά της, αλλά κυρίως για να φανεί ακόμα περισσότερο το πληθωρικό της στήθος.

Με τον χαμό από τον τσακωμό της με την Cardi B την περασμένη Κυριακή να μην έχει κοπάσει, η Νίκι Μινάζ το αφήνει προς το παρόν πίσω της και μας δείχνει το εξώφυλλο από την φωτογράφιση της για το πρώτο φθινοπωρινό τεύχος του περιοδικού Wonderland. Εκεί όπου για άλλη μια φορά το ρούχο της αγκομαχάει να συγκρατήσει το πληθωρικό της στήθος.

Αν και εμείς είμαστε ξεκάθαρα #teamCardiB, από όποια άποψη κι αν το δει κανείς, δε γίνεται να μείνουμε αδιάφοροι στη φωτογραφία που ανάρτησε η Νίκι στο προφίλ της στο Instagram.

Εκεί όπου φοράει ένα αυτοκρατορικό θα λέγαμε μπουστάκι και σηκώνει τα χέρια της για να πιάσει τα μαλλιά της, αλλά κυρίως για να φανεί ακόμα περισσότερο το μπούστο της που, όπως κάθε φορά, ξεχειλίζει. Αυτό πλασάρει από την αρχή η Νίκι Μινάζ, πάνω σε αυτό πατάει και σε επίπεδο στυλ αλλά και μουσικά πλέον. Γι΄αυτό και ενοχλείται από το φαινόμενο Cardi B.