Ακαταμάχητη η Δωροθέα

Και γυμνή και με σταυρωμένα πόδια η Δωροθέα Μερκούρη [εικόνα]

11/09/18 • 17:52 | UPD 11/09/18 • 17:52

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Δωροθέα Μερκούρη, ο ορισμός της μεσογειακής ομορφιάς, η Ελληνίδα που διόλου άδικα αποκλήθηκε Μόνικα Μπελούτσι της Ελλάδας, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram που έχει πολλά χαρακτηριστικά να σε σαγηνεύσει.

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι από τις γυναίκες που διαθέτουν ένα πολύ σπάνιο χάρισμα. Ενώ διαθέτει ένα τόσο χυμώδες κορμί, με τόσες όμορφες καμπύλες, δεν είναι αυτός ο λόγος που σου έρχεται κεραυνοβόλος έρωτας μαζί της. Το πρόσωπό της, το βλέμμα της που θα μπορούσε να υποτάξει ολόκληρες λεγεώνες, είναι αυτό που ανάβει όλα τα λαμπάκια της φαντασίας.

Το παράπονο του ανδρικού πληθυσμού από εκείνη είναι πως δεν προσφέρει συχνά ευκαιρίες να ασχοληθούμε μαζί της. Προτιμάει να το κάνει πολύ σπάνια, ώστε να μη χάνει και την αξία του.

Η Δωροθέα Μερκούρη, ο ορισμός της μεσογειακής ομορφιάς, η Ελληνίδα που διόλου άδικα αποκλήθηκε Μόνικα Μπελούτσι της Ελλάδας, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram που έχει πολλά χαρακτηριστικά να σε σαγηνεύσει. Με την πιο άγρια έννοια αυτής της λέξης κι όχι με την ήπια μορφή της. Θα το αντιληφθείτε κι εσείς ότι αυτή η λέξη και γενικά οι λέξεις ατονούν μπροστά της.

Καθισμένη στον καναπέ της, η Δωροθέα μένει γυμνή και ποζάρει με πόδια και χέρια να διαπλέκονται, ώστε να καλύψουν όλα τα επίμαχα σημεία. Καθόλου δεν μας πειράζει. Όταν βλέπεις αυτά τα μάτια και τη γοητεία τους, ίσως το κάτι παραπάνω να είναι περιττό.

  • Save