Θεϊκά σχόλια από την Ελεονώρα Μελέτη για το Next Top Model

11/09/18 • 17:28 | UPD 11/09/18 • 17:28

Newsroom eleftherostypos.gr

Δεν δίστασε να σατιρίσει τον ίδιο της τον εαυτό η Ελεονώρα Μελέτη και κυρίως τα κιλά της εγκυμοσύνης που της έχουν μείνει, βλέποντας τις κοπέλες στο Next Top Model.

Από τα πρώτα της χρόνια στην τηλεόραση η Ελεονώρα Μελέτη διακατεχόταν από μια πολύ βιτριολική αίσθηση του χιούμορ. Ένα χιούμορ που το έστρεφε πρώτα και κύρια στον εαυτό της και μετά στους υπόλοιπους. Η πρεμιέρα του Greece’s Next Top Model έδωσε έμπνευση στην παρουσιάστρια του Alpha. Τα σχόλια που έκανε στο Twitter ήταν απλά ξεκαρδιστικά. 

Έχοντας γεννήσει πριν από μερικούς μήνες, η Ελεονώρα γνωρίζει τι σημαίνει να προσπαθείς να επανέλθεις σε μια σωματική κατάσταση που είχες πριν την εγκυμοσύνη. Βλέποντας όλα τα όψιμα μοντέλα που πέρασαν από την πασαρέλα του Next Top Model δεν άντεξε.

«53 κιλά λέει η άλλη. 53 κιλά ήμουν στην τετάρτη δημοτικού» και «Έχει μωρό 7 μηνών και κάνει πασαρέλα. Κάτι κάνω λάθος κι είμαι ακόμα 70 με μπράτσα σαν της θείας μου και κυτταρίτιδα ακόμα και στα δόντια» είναι δύο από τα εμπνευσμένα tweets που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη.

Το level αυτοτρολαρίσματος έπιασε ταβάνι όταν λίγο αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία της όπου είχε προσθέσει μεγάλα δόντια στο στόμα της.

Copy link
Powered by Social Snap