Το καταχάρηκε πάντως

Μπήκε στον τρύγο και έφαγε τούμπα η Νικολέττα Ράλλη [βίντεο]

11/09/18 • 17:04 | UPD 11/09/18 • 17:16

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Νικολέττα Ράλλη μπήκε στο τρυγοπάτι όπου την περίμεναν διακόσια κιλά σταφύλια για να τα πατήσει και να βγάλει το ζουμί τους.

Κάθε φορά που γίνεται αναφορά στη Νικολέττα Ράλλη, το πιο συνηθισμένο σενάριο είναι να πρόκειται για κάποια φωτογραφία της που φοράει μαγιό ή εν πάσει περιπτώσει είναι αποκαλυπτικό το ρούχο της. Σενάριο που να αφορά κάποια γκάφα ή λεγόμενο blooper της δεν είχε υπάρξει ως σήμερα. Αλλά για όλα υπάρχει πρώτη φορά.

Σε μια από τις τελευταίες της εκπομπές στο πρωινό του ΑΝΤ1, μιας και τη Δευτέρα επιστρέφει η Φαίη Σκορδά, η Νικολέττα Ράλλη δοκίμασε τις ικανότητες της στον τρύγο. Με την εκπομπή να γίνεται εδώ και δύο βδομάδες σε γνωστό οινοποιείο, ήταν ευκαιρία να δει και να συμμετέχει στην παραγωγή του οίνου.

Έτσι, μπήκε στο τρυγοπάτι όπου την περίμεναν διακόσια κιλά σταφύλια για να τα πατήσει και να βγάλει το ζουμί τους. Όσο εκείνη χοροπηδούσε και πίεζε, ο Νίκος Αναδιώτης συζητούσε με τον ιδιοκτήτη του οινοποιείου για τη διαδικασία. Ο ιδιοκτήτης Σπύρος Μάρκου αστειεύτηκε κιόλας ότι δεν τη γλυτώνει την τούμπα η Νικολέττα Ράλλη. Όπως και έγινε.

Λίγα λεπτά μετά, εκείνη βρισκόταν καθιστή πάνω στα σταφύλια και γελούσε σαν μικρό παιδί με την τούμπα της. Κι εμείς έτσι θα κάναμε στη θέση της.