Η Βικτόρια Μπέκαμ γιορτάζει 10 χρόνια στη μόδα μέσα σε… σακούλα [εικόνες]

10/09/18 • 18:09 | UPD 10/09/18 • 18:09

Newsroom eleftherostypos.gr

Όπως και στο ξεκίνημα της στο χώρο της μόδας το 2008, έτσι και τώρα, 10 χρόνια μετά, η Βικτόρια Μπέκαμ φωτογραφίζεται με τον ίδιο τρόπο. Μόνο που τώρα η σακούλα έχει πάνω το όνομά της.

Ήταν το 2008 όταν η Βικτόρια Μπέκαμ πήρε την απόφαση να κάνει πράξη αυτό που ήθελε από πάντοτε. Όχι, η μουσική και όλο αυτό με τις Spice Girls ήταν απλά το όχημά της για να βγάλει λεφτά και δόξα. Μόλις διαλύθηκαν, εκείνη είχε θέσει την καρδιά και τους στόχους της στη μόδα. Ήθελε να κάνει το όνομα της ένα ισχυρό brand. Δέκα χρόνια μετά το έχει πετύχει και το γιορτάζει.

Στο ξεκίνημά της είχε κάνει μια φωτογράφιση με τον Μαρκ Τζέικομπς, όπου ήταν μέσα σε μια σακούλα. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει την επέτειο 10 χρόνων από το ίδιο ακριβώς κόνσεπτ.

Τότε η Βικτόρια Μπέκαμ είχε μπει σε μια λευκή, χάρτινη σακούλα και εξείχαν τα πόδια της. Τώρα μπαίνει σε μια σακούλα που έχει κι ένα επιπλέον χαρακτηριστικό. Γράφει το όνομά της. Είναι η πιστοποίηση για το ότι οι στόχοι που είχε θέσει επιτεύχθηκαν και η ίδια είναι ικανοποιημένη απ΄αυτή την πορεία.

Μάλιστα, στο πλαίσιο των επετειακών εορτασμών, η Βικτόρια έφτιαξε με το Facebook έναν εικονικό της εαυτό, ένα λεγόμενο bot που μιλάει στο Messenger και μπορείς να του μιλήσεις για να μάθεις όλες τις δράσεις της και τους διαγωνισμούς που θα κάνει για να δώσει δώρα στους θαυμαστές της.