Η Σία Κοσιώνη βάφτισε τον γιο της και το μοιράζεται [εικόνα]

10/09/18 • 17:54 | UPD 10/09/18 • 17:56

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Σία Κοσιώνη βάφτισε τον 11 μηνών γιο της και του Κωνσταντίνου Μπακογιάννη το πρωί του Σαββάτου και θέλησε να μοιραστεί τη στιγμή που έμπαινε στην κολυμπήθρα με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Πριν από έντεκα μήνες θα βίωνε για πρώτη φορά αυτή την υπέροχη αίσθηση της μητρότητας. Την αίσθηση του να είσαι ο άνθρωπος που φροντίζει για την ασφάλεια και τη σωστή ανατροφή ενός άλλους ανθρώπου. Η Σία Κοσιώνη δεν θα μπορούσε παρά να είναι πολύ χαρούμενη με τον ερχομό του γιου της και θέλει να απαθανατίζει κάθε σημαντική στιγμή της ζωής του.

Το πρωί του Σαββάτου ήταν η ώρα για τη βάφτιση του. Και το όνομα αυτού Δημοσθένης. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ φωτογράφισε τη στιγμή που το παιδί της με τον Κωνσταντίνο Μπακογιάννη έμπαινε στην κολυμπήθρα και μοιράστηκε σήμερα μέσω Instagram αυτή τη στιγμή.

«Το τρενάκι της ζωής του ξεκίνησε πριν 11 μήνες. Το Σάββατο έκανε στάση στον πρώτο του σημαντικό σταθμό. Και το ταξίδι συνεχίζεται… Να έχεις μια όμορφη, φωτεινή, ελεύθερη ζωή Δημούλη μας!»

Η βάφτιση τελέστηκε στην εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης, με τη Σία Κοσιώνη να την κάνει διακριτικά, μιας και δεν ήθελε την παρουσία των μέσων εκεί.