Θα δεις κι εσύ από την κλειδαρότρυπα

Η Emily Ratajkowski κάνει στριπτίζ στη νέα της διαφήμιση [βίντεο]

10/09/18 • 17:14 | UPD 10/09/18 • 17:14

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Emily Ratajkowski περπατάει σε μια μεγάλη σάλα και ανεβαίνει κάτι σκαλιά μέχρι να φτάσει στην κρεβατοκάμαρά της. Εκεί μένει εντελώς γυμνή. Αλλά άπιαστη για το μάτι.

Οι διαφημίσεις αρωμάτων είναι πάντοτε αυτές που δεν μπορείς να δεις μόνο μία φορά. Χρειάζεσαι να τις δεις άλλη μία. Κι άλλη μία. Μέχρι που να μπορέσεις να απορροφήσεις κάθε τους στιγμή. Αυτό γιατί τις περισσότερες φορές θα έχουν ένα μοντέλο παγκόσμιας κλάσης να πρωταγωνιστεί. Το νέο γυναικείο άρωμα της Paco Rabanne διάλεξε την Emily Ratajkowski και έκανε την καλύτερη επιλογή.

Δεν είναι μόνο ότι μιλάμε για την πιο δημοφιλή αυτή τη στιγμή. Δεν είναι μόνο ότι η εταιρεία εξασφαλίζει έτσι ότι η διαφήμιση και το νέο προϊόν θα φτάσουν στα μάτια και αυτιά πολλών. Είναι και ότι το κόνσεπτ που επέλεξαν δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορο κανέναν άντρα.

Η Emily Ratajkowski περπατάει σε μια μεγάλη σάλα και ανεβαίνει κάτι σκαλιά μέχρι να φτάσει στην κρεβατοκάμαρά της. Στη διαδρομή την ακολουθούν διάφοροι άντρες. Κάθε ένας παθαίνει ένα ατύχημα που προκαλείται από τον επόμενο. Σε κάθε έναν η Emily δίνει κι από κάτι.

Στο τέλος όμως βγάζει εντελώς τα ρούχα της και μένει με ένα μαύρο εσώρουχο. Ένα εσώρουχο που η διαφήμιση αφήνει να εννοηθεί ότι το βγάζει επίσης όταν κλείνει η πόρτα. Κι έτσι, όλοι οι άντρες κάνουν ουρά στην κλειδαρότρυπα για να τη δουν. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που το ότι δεν φαίνεται απολύτως τίποτα, ταράζει περισσότερο το μυαλό. Κι αυτό η Emily Ratajkowski το κατέχει.