Στην παραλία με πολύ σέξι σορτσάκι η Βίκυ Κάβουρα [εικόνα]

10/09/18 • 16:13 | UPD 10/09/18 • 16:13

Newsroom eleftherostypos.gr

Αν δεις τη φωτογραφία, θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν θα προτιμούσες με τίποτα να μη φοράει σορτσάκι η Βίκυ Κάβουρα. Δεν θα ήθελες κάτι λιγότερο ή κάτι περισσότερο. Θα ήθελες ακριβώς αυτό.

Σε μια εποχή που το να δεις μια γυναίκα γυμνή ή με πολύ αποκαλυπτικό μαγιό ή εσώρουχο είναι πολύ εύκολο, μαθαίνεις ως άντρας να εκτιμάς ακόμα περισσότερο τη μαγεία που προκαλεί το περισσότερο ύφασμα. Άλλωστε, κανείς μας δεν ερωτεύεται έναν άνθρωπο γυμνό. Όλοι προσεγγίζουν κάποιον πρώτη φορά και τον βλέπουν ντυμένο. Γι΄αυτό το λόγο μπορούμε να πούμε πως η Βίκυ Κάβουρα είναι ακόμα πιο σέξι χωρίς μαγιό.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram μας υπενθυμίζει τη σημασία της απλότητας. Κι η απλότητα δεν είναι στο λιτό, στο λίγο του μπικίνι. Το όμορφο και το πολύ θελκτικό μπορεί να βρεθεί και στο ρούχο και στον τρόπο που αυτό καλύπτει το οποιοδήποτε σημείο του σώματος.

Για να το καταλάβεις καλύτερα, δες τη φωτογραφία. Αν τη δεις θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν θα προτιμούσες με τίποτα να μη φοράει σορτσάκι η Βίκυ Κάβουρα και να βλέπεις το κάτω μέρος του μπικίνι και τα οπίσθια της. Θες αυτό ακριβώς που σου δίνει. Μια πόζα με άγριο βλέμμα, πλάτη γυρισμένη και το σορτσάκι να εφαρμόζει πάνω στις καμπύλες της για να τις απομυθοποιεί ακόμα περισσότερο.

Εξάλλου, από τις άλλες τις φωτογραφίες, αυτές με το μαγιό, χόρτασες  όλο το καλοκαίρι. Καιρός είναι να δούμε και αυτό το διαφορετικό που πάντοτε θα έχει την χάρη του. Για καλό και για κακό πάντως, ας θυμηθούμε μαζί τι είδαμε από τη Βίκυ Κάβουρα.