Έπασχε από καρκίνο του ήπατος

Πέθανε η «Μις Υφήλιος 1995» Chelsi Smith σε ηλικία 45 ετών

10/09/18 • 15:50 | UPD 10/09/18 • 15:59

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Chelsi Smith είχε αναδειχθεί πρώτα Μις Τέξας, στη συνέχεια κέρδισε τον διαγωνισμό για Μις ΗΠΑ και έφτασε ως το τέλος της διαδρομής με το να γίνει Μις Υφήλιος για το 1995.

Σοκ στην παγκόσμια σκηνή του μόντελινγκ και της σόουμπιζ εν γένει έχει προκαλέσει ο θάνατος της Μις Υφήλιος 1995 Chelsi Smith, η οποία απεβίωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ύστερα από χρόνια μάχη που έδινε με τον καρκίνο του ήπατος. Την αποχαιρέτησαν φίλοι και γνωστοί μέσω των social media.

Η Chelsi Smith είχε αναδειχθεί πρώτα Μις Τέξας, στη συνέχεια κέρδισε τον διαγωνισμό για Μις ΗΠΑ και έφτασε ως το τέλος της διαδρομής με το να γίνει Μις Υφήλιος για το 1995. Μάλιστα, ήταν η πρώτη μιγάς που είχε καταφέρει κάτι τέτοιο στην Αμερική. Στη συνέχεια της ζωής της, όταν τέλειωσε με το μόντελινγκ, ασχολήθηκε και με την υποκριτική και με το τραγούδι.

Η ανακοίνωση της οικογένειάς της που γνωστοποίησε το θάνατο της Chelsi Smith, αναφέρει τα επιτεύγματά της και την αποχαιρετά.

«Η Chelsi ήταν η αγαπημένη μας κόρη, ανιψιά και φίλη. Θα μας λείψει το μεταδοτικό της γέλιο, το πάθος της για ζωή και το ελεύθερο πνεύμα της. Πάντοτε εκτιμούσε την έκφραση της αγάπης και της καλής θέλησης από τους ανθρώπους σε κάθε σημείο του κόσμου και από κάθε μονοπάτι της ζωής.»

Σύμφωνα με το TMZ, η κηδεία της δεν θα γίνε σύντομα, με την οικογένεια να σχεδιάζει τελετή για να την αποχαιρετήσουν δημόσια όσοι την γνώριζαν στις αρχές Οκτώβρη, στο Χιούστον.