Τόπλες η Ζοζεφίν με τα μαλλιά της να καλύπτουν το στήθος [εικόνα]

10/09/18 • 15:54 | UPD 10/09/18 • 15:54

Newsroom eleftherostypos.gr

Η νεαρή κι ατίθαση Ζοζεφίν έμεινε τόπλες φορώντας ένα αθλητικό σορτσάκι κι ένα μαντηλί στο κεφάλι. Τα μακριά της μαλλιά είχαν τοποθετηθεί περίτεχνα ώστε να καλύπτουν το στήθος της.

Είναι κάτι συνηθισμένο στον κόσμο των Instagram influencers. Κάθε φορά που πετυχαίνουν ένα milestone, αναρτούν μια φωτογραφία για να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους που τους στηρίζουν. Η Ζοζεφίν ξεπέρασε το 1.6 εκατομμύρια views στο τελευταίο της single και δεν το άφησε να περάσει χωρίς αναφορά.

Θέλησε να πει το δικό της ευχαριστώ στους ακόλουθούς της και γενικά όσους είδαν το βίντεο στο Youtube κι άκουσαν το κομμάτι της. Αυτό το ευχαριστώ βέβαια δεν ήταν σαν ένα οποιοδήποτε άλλο. Είχε μια μεγαλύτερη αξία και θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ένα πολύ μεγάλο δώρο.

Η νεαρή κι ατίθαση Ζοζεφίν έμεινε τόπλες φορώντας ένα αθλητικό σορτσάκι κι ένα μαντηλί στο κεφάλι, με τα τατουάζ και τα διάφορα στρας στο πρόσωπό της να δημιουργούν ένα ωραίο αισθητικά αποτέλεσμα. Τα μακριά της μαλλιά είχαν τοποθετηθεί περίτεχνα ώστε να καλύπτουν το στήθος της.

Έχοντας κλείσει τα 27 της πριν από λίγες μέρες, η σέξι Ζοζεφίν βάζει πλώρη και για περισσότερες επιτυχίες, όπως άλλωστε λέει και στο σχόλιο της, με ένα νέο τραγούδι της να έρχεται σύντομα.