Πολλά τα αρνητικά σχόλια στις φωτογραφίες της

Σάλος με τόπλες Βρετανίδα popstar σε μνημείο πεσόντων [εικόνες]

07/09/18 • 17:17 | UPD 07/09/18 • 17:23

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Λόρεν Χένσον, γνωστότερη ως Indiana, 31 ετών και μητέρα δύο παιδιών, φόρεσε ένα κοντό σορτσάκι, έβγαλε τη μπλούζα και το σουτιέν της, έβαλε τα χέρια της στο στήθος και πόζαρε τόπλες μπροστά στο μνημείο.

«Είμαι πολύ σίγουρη ότι αυτά τα αγόρια που έδωσαν τη ζωή τους για τη χώρα, θα ήθελαν να έχουν μία γεύση από αυτό το sideboob». Με αυτή τη φράση απάντησε η Λόρεν Χένσον σε όλα τα επικριτικά σχόλια που προκάλεσαν οι τόπλες φωτογραφίες της μπροστά από ένα μνημείο πεσόντων του Ά Παγκοσμίου Πολέμου στη Βρετανία. Η γνωστή popstar με το stage name Indiana πήρε μερικές αρκετά προκλητικές πόζες.

Πίσω στο 2013 η Λόρεν Χένσον είχε τραγουδήσει μπροστά στη Βασίλισσα Ελισάβετ. Τώρα δεν τραγουδάει, αλλά ανάγκασε πολλούς να «κελαηδήσουν» με τις φωτογραφίες της.

Η Λόρεν Χένσον, γνωστότερη ως Indiana, 31 ετών και μητέρα δύο παιδιών, φόρεσε ένα κοντό σορτσάκι, έβγαλε τη μπλούζα και το σουτιέν της, έβαλε τα χέρια της στο στήθος και πόζαρε τόπλες μπροστά στο μνημείο. Πολλοί της έγραψαν κάτω από τις αναρτήσεις ότι δεν σέβεται τους νεκρούς που έδωσαν τη ζωή τους για τη χώρα. Άλλοι έγραψαν ότι σήμερα όλοι προσβάλλονται πολύ εύκολα.

Εκείνη απάντησε σε όλα αυτά με περισσότερο προκλητικό τόνο. Εκτός από τη φράση που αναφέραμε στην αρχή του κειμένου, η Indiana είπε επίσης ότι «αυτά τα ονόματα πίσω μου πέθαναν για την ελευθερία μας. Ζω στον ελεύθερο κόσμο που έφτιαξαν και είμαι εδώ ελεύθερη να αγκαλιάζω το σώμα μου. Νομίζω πως είμαι πολύ ωραία σε αυτό το σημείο. Δεν το έκανα για να προκαλέσω κανέναν.»

View this post on Instagram

Are you enjoying the album? What’s your fave track?

A post shared by I N D I A N A (@indianathegirl) on

View this post on Instagram

Forgive me Father 🙏🏼 #sin #sexleisure

A post shared by I N D I A N A (@indianathegirl) on