Η Καντίς Σουάνπολ ολόγυμνη και επικίνδυνα σέξι στο Instagram [εικόνα]

07/09/18 • 15:55 | UPD 07/09/18 • 15:55

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Καντίς Σουάνπολ έμεινε ολόγυμνη στο Instagram, σε μια λήψη που είναι από το νέο άλμπουμ του φωτογράφου Ράσελ Τζέιμς, όπου παρελαύνουν αρκετές γνωστές κυρίες της μόδας και όχι μόνο.

Προσπαθούμε να καταλάβουμε αν η Καντίς Σουάνπολ είναι επικίνδυνα σέξι επειδή είναι γυμνή, ή αυτό το χαρακτηριστικό το έχει ούτως ή άλλως. Φυσικά και δεν λέμε την αλήθεια. Δεν προσπαθούμε. Αυτό είναι κάτι που θα ίσχυε ακόμα κι αν φορούσε 4 πουλόβερ και ήταν καλυμμένη με κουβέρτες. Απλώς τώρα το θέαμα είναι ακόμα πιο δύσκολα διαχειρίσιμο ψυχολογικά.

Τους τελευταίους μήνες πολλοί την επέκριναν γιατί αναρτά φωτογραφίες που θηλάζει το νεογέννητο μωρό της ή για φωτογραφίες όπου ήταν γυμνή με φουσκωμένη κοιλιά. Άλλοι έγραψαν στο προφίλ της αρνητικά σχόλια για την σωματική της κατάσταση μετά τη γέννα. Όμως η Καντίς δεν είναι ένα οποιοδήποτε πρόσωπο. Είναι ένα μοντέλο παγκόσμιας κλάσης, πολύ δυναμική και σίγουρα δεν θα δειλιάσει να απαντήσει με τον ίδιο αιχμηρό τρόπο.

Όλα αυτά βέβαια απλά χτίζουν το σκηνικό μπροστά από το οποίο το μόνο που υπάρχει είναι η λάμψη της. Η λάμψη και αναμφίβολα το κορμί της. Η Καντίς Σουάνπολ έμεινε ολόγυμνη στο Instagram, σε μια λήψη που είναι από το νέο άλμπουμ του φωτογράφου Ράσελ Τζέιμς, όπου παρελαύνουν αρκετές γνωστές κυρίες της μόδας και όχι μόνο. Τιτλοφορείται Angels και θα βγουν μόνο 1000 αντίτυπα.

Το preview που μας έδειξε η νεράιδα από τη Νότιο Αφρική είναι τόσο ωραίο που θα αναζητήσουμε το τεύχος και θα πληρώσουμε όσο όσο.