Της έσπασε και η τιράντα

Η Ρίτα Όρα τα έδειξε όλα στην εκδήλωση του GQ [βίντεο]

06/09/18 • 17:00 | UPD 06/09/18 • 17:01

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Ρίτα Όρα αποκάλυψε ξανά το στήθος της στο πάρτι του GQ. Μέσα σ΄όλα είχε και την ατυχία να της κοπεί η μία τιράντα. Αποτέλεσμα αυτού να έχει το νου της συνεχώς μην πέσει το φόρεμα.

Αν το όνομα της Ρίτα Όρα είναι ανάμεσα στους προσκεκλημένους σε μια εκδήλωση που περιλαμβάνει κόκκινο χαλί και έχει κι άλλα δυνατά ονόματα στους παρευρισκομένους, τότε δεν πρέπει να περιμένεις τίποτα λιγότερο από μια πραγματικά αποκαλυπτική εμφάνιση. Κι όταν λέμε αποκαλυπτική, εννοούμε να φαίνεται τουλάχιστον το στήθος της. Το ιστορικό της είναι αυτό που μας οδηγεί σε τέτοιο συμπέρασμα.

Αλλά κι αυτό να μην υπήρχε, η παρουσία της στο πάρτι του GQ για τους Άντρες της Χρονιάς αφήνει την εικόνα να μιλήσει και αποδυναμώνει τις λέξεις. Γιατί δεν είναι μόνο η επιλογή του φορέματος της. Είναι και το γεγονός πως είχε μια ατυχία με αποτέλεσμα η μία τιράντα να κοπεί και να πρέπει να βάλει το χέρι της για να συγκρατεί το ρούχο.

Το ερώτημα που γεννάται βλέποντας τα στιγμιότυπα είναι το εξής. Αφού μέσα από το διάφανο μαύρο φόρεμα φαίνεται ξεκάθαρα το στήθος της και τα εσώρουχά της, τι ακριβώς φοβήθηκε μην αποκαλυφθεί; Είναι απ΄αυτά τα οξύμωρα που κάνει η Ρίτα Όρα, που στην περίπτωσή της όμως φαίνονται φυσιολογικά.

Ως προς την εμφάνισή της στο after party μετά τη βράβευση, μόλις βγήκε από το όχημά της, τα φλας άστραψαν για να απαθανατίσουν τα όσα διαγράφονταν μέσα από το φόρεμα.