21 ετών και κολασμένα σέξι

Το σταυροπόδι της Κάιλι Τζένερ οφείλεις να το δεις [εικόνα]

06/09/18 • 16:37 | UPD 06/09/18 • 16:37

Newsroom eleftherostypos.gr

Οι αναρτήσεις της Κάιλι Τζένερ στο Instagram έχουν μια καθαρή αίσθηση της μητρότητας. Μια αίσθηση που κάνει την νεαρότερη των Καρντάσιαν-Τζένερ να είναι ακόμα πιο ποθητή.

Ποιοι είμαστε εμείς για να σου πούμε τι οφείλεις και τι δεν οφείλεις; Πολύ σωστά σκέφτεσαι ότι δεν θα σου κάνουμε εμείς κουμάντο. Κι άμα δεν έχεις διάθεση να δεις την Κάιλι Τζένερ να φοράει μίνι φόρεμα και να κάθεται σταυροπόδι στην πολυθρόνα της, δικαίωμα σου. Μήπως όμως μετά απ΄αυτή την μίνι περιγραφή σου αλλάξαμε έστω και λίγο την άποψη;

Δύο είναι τα πράγματα που πιθανότατα θα αργήσουμε να τα αποδεχτούμε. Το πρώτο είναι πως η Κάιλι Τζένερ είναι δισεκατομμυριούχος στα 21 της. Το δεύτερο είναι πως έχει παιδί στα 21 της. Όσο ωραίο κι αν ακούγεται στο μυαλό του κάθε άντρα το πακέτο «Κάιλι Τζένερ μιλφ», δεν το λες και σύνηθες για να κάτσει καλά μέσα σου.

Εν πάσει περιπτώσει, αυτά είναι τα δεδομένα, η ζωή προχωράει, όπως προχωράει και η Κάιλι. Μαζί με τον σύντροφό της και το παιδί τους. Και πλέον οι αναρτήσεις της στο Instagram έχουν μια καθαρή αίσθηση της μητρότητας. Μια αίσθηση που κάνει την νεαρότερη των Καρντάσιαν-Τζένερ να είναι ακόμα πιο ποθητή. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι πληθωρική και μπορεί με κάθε της χαρακτηριστικό να κολάσει τους άντρες.

Τα πόδια της είναι ένα απ΄αυτά και με το σταυροπόδι που ανέβασε στο Instagram μας τα δείχνει όσο περισσότερο γίνεται. Το πορτοκαλί μίνι φόρεμά της με τις τιράντες είναι αυτό που πρέπει για ένα τέτοιο σώμα. Γιατί επιτρέπει και στο πλούσιο στήθος της να τονιστεί.

View this post on Instagram

waiting for my baby to wake up like.. 🧡

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on