Αιμίλιος Χειλάκης: Καταστράφηκα οικονομικά τρεις φορές

06/09/18 • 16:23 | UPD 06/09/18 • 16:23

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Αιμίλιος Χειλάκης, που εδώ και μια 7ετία κινείται αποκλειστικά στο θέατρο, περιγράφει το πως κατάφερε να χάσει όλα του τα λεφτά σε τρεις διαφορετικές χρονικές στιγμές της ζωής του.

Το θέατρο και γενικά ο χώρος της μυθοπλασίας ενέχει πάντοτε ένα μεγάλο ρίσκο. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα πάει η επιλογή σου. Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι από τους ανθρώπους που το έμαθαν αυτό καλά και με τον πολύ δύσκολο τρόπο. Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι η οικονομική καταστροφή που βίωσε ως παραγωγός τρεις φορές στη ζωή του, ήταν πάντοτε ένα μάθημα. Ένα μάθημα που δεν μπορείς ποτέ να πεις ότι σου μειώνει το ρίσκο.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν, ο ηθοποιός που εδώ και μια 7ετία κινείται αποκλειστικά στο θέατρο και κατά καιρούς κινηματογραφικά, περιγράφει το πως κατάφερε να χάσει όλα του τα λεφτά σε τρεις διαφορετικές χρονικές στιγμές της ζωής του.

«Τρεις φορές καταστράφηκα κανονικά οικονομικά αλλά συνεχίζω. Δεν προβλέπεται αυτό, είναι φυσικό φαινόμενο η οικονομική καταστροφή. Νομίζεις πως σου έχει γίνει μάθημα, αλλά τελικά έρχεται η ζωή και σου αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει συνταγή γι’ αυτό. Απλά κοιτάς να διαχειριστείς αυτό που έχεις πάθει. Την πρώτη φορά είπα ότι έπαθα κακό και δεν ήθελα να ξαναδουλέψω ποτέ, τη δεύτερη είπα θα πάω να ξαναδουλέψω… μαθαίνεις.»

Όσο για την τηλεόραση και την σχέση εξ αποστάσεως που έχει πλέον μαζί της, ο Αίμιλιος Χειλάκης εξήγησε ότι δεν είναι κάτι που τον ενδιαφέρει. Ειδικά σε ένα διάστημα που η μυθοπλασία φαίνεται να μην υπάρχει ή να φυτοζωεί.

«Μου έχουν προτείνει κι έχω πει: «Παιδιά, ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν θα ήθελα, δεν με ενδιαφέρει». Πολύ ευγενικά είχα αρνηθεί προτάσεις και τότε που έκανα τηλεόραση. Έχω κάνει 5 σίριαλ κι έχω αρνηθεί γύρω στα 50. Αυτή τη στιγμή δεν είναι ο τόπος και ο χρόνος για να κάνεις μυθοπλασία στην τηλεόραση, δεν γίνεται.»