Εστιάζει στην καριέρα της αυτή την περίοδο

Η Τζένιφερ Άνιστον απέχει από τα ραντεβού και δεν μιλάει για τον Θερού

05/09/18 • 18:48 | UPD 05/09/18 • 18:48

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει νέες δουλειές με τη Ρις Γουίδερσπουν και το Netflix και δεν έχει διάθεση να ασχοληθεί με ραντεβού και νέες σχέσεις.

Τον τελευταίο καιρό πάρα πολλά δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει σχέση με τον προσωπικό της γυμναστή. Μέχρι που τον φωτογράφισαν για το περιοδικό InStyle και του ζήτησαν να μιλήσει για τη γυμναστική της. Η Τζένιφερ Άνιστον όμως μοιάζει να μην ασχολείται με αυτά. Άλλωστε δεν το έκανε ποτέ στην μέχρι τώρα ζωή της. Εδώ και αρκετό καιρό έχει επικεντρωθεί στην καριέρα της.

Κι η αλήθεια είναι ότι άργησε πολύ να το κάνει. Μετά το Cake το 2014, όπου έδειξε ένα μεγαλύτερο εύρος υποκριτικών ικανοτήτων και έφτασε να γίνει υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, η Τζένιφερ δεν έκανε κάτι άλλο. Μόνο με το περσινό The Yellow Birds προσπάθησε να βρεθεί στο ίδιο μοτίβο, αλλά δεν.

Τώρα που η δουλειά είναι το βασικό της αντικείμενο για να εστιάσει στη ζωή της, έχει πάρει απόφαση να μην ασχοληθεί με τα ραντεβού και τις σχέσεις για ένα διάστημα. Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει νέες δουλειές με τη Ρις Γουίδερσπουν και το Netflix και όταν δε δουλεύει περνάει χρόνο με τους φίλους της, όπως αναφέρει άνθρωπος του περιβάλλοντός της στο People.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες είχε επισκεφτεί στο Κόμο τον Τζορτζ Κλούνεϊ για να τον δει και μετά το ατύχημα που είχε. Ας μην ξεχνάμε ότι δεν μιλάμε για μια γυναίκα που είχε πολλές σχέσεις στη ζωή της τα τελευταία 14 χρόνια. Από τον Μπραντ Πιτ πήγε στον Τζάστιν Θερού. Δεν είναι και το πιο εύκολο να αναζητάς νέο σύντροφό όταν έχεις βγει από δύο τόσο σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Με τον Θερού κιόλας φέρονται να είχαν παντρευτεί, ενώ κατά καιρούς έβγαιναν δημοσιεύματα για εγκυμοσύνη της. Όλα αυτά είναι ψυχοφθόρα, όπως και να το κάνουμε. Γι΄αυτό και σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχει ζητήσει από τους φίλους της να μην αναφέρονται στον Θερού ούτε να την ρωτάνε επ΄αυτού.