Εύα Λάσκαρη: Δεν μετανιώνω για κανένα γυμνό μου, ίσως μόνο επειδή έκανα πολλά!

05/09/18 • 17:29 | UPD 05/09/18 • 17:31

Newsroom eleftherostypos.gr

Με αυτό που λέμε «αφοπλιστική ειλικρίνεια» και χωρίς να «μασάει» τα λόγια της η Εύα Λάσκαρη μίλησε για την εποχή, όπου οι γυμνές της φωτογραφίσεις διαδέχονταν η μία την άλλη στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 10»

Με αυτό που λέμε «αφοπλιστική ειλικρίνεια» και χωρίς να «μασάει» τα λόγια της η Εύα Λάσκαρη μίλησε για την εποχή, όπου οι γυμνές της φωτογραφίσεις διαδέχονταν η μία την άλλη στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 10».

Το πρώην μοντέλο παραδέχτηκε ότι ενώ η ίδια έχει σπουδάσει και υποκριτική, στον χώρο την αντιμετωπίζουν περίεργα, διότι πέρα από το γεγονός ότι προέρχεται από το μόντελινγκ, έχει κάνει και αρκετές γυμνές φωτογραφήσεις.

«Εκτός του ότι προέρχομαι από έναν άλλο χώρο και ήθελα από μοντέλο να μπω στην τηλεόραση ως ηθοποιός, έχω την ταμπέλα. Είχα και πολλά γυμνά στην πλάτη μου. Ακόμα πιο δύσκολο. Για τα γυμνά δεν έχω μετανιώσει, έχω μετανιώσει για τον αριθμό. Θα μπορούσα να είχα κάνει πιο λίγα.

Μας πλήρωναν αρκετά καλά. Τότε υπήρχαν πολύ καλά λεφτά στη μόδα. Οι φωτογραφίσεις κυμαίνονταν από 5.000 έως 10.000 ευρώ. Όλες οι κοπέλες όταν έκαναν κάποιο εξώφυλλο αισθησιακό, έπαιρναν αυτά τα λεφτά», αποκάλυψε η Εύα Λάσκαρη.