Πλήρωνε συνοδούς πολυτελείας στην περιοδεία της

Διάσημη popstar αποκαλύπτει τις συνευρέσεις της με γυναίκες [εικόνα]

05/09/18 • 17:10 | UPD 05/09/18 • 17:10

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Λίλι Άλεν ομολογεί μεταξύ άλλων ότι στην διάρκεια μιας περιοδείας της το 2014 πήγαινε σχεδόν κάθε βράδυ με γυναίκες συνοδούς πολυτελείας γιατί ένιωθε χαμένη.

Στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι δεν υπήρξε πιστή απέναντι στον πατέρα των δύο της παιδιών και πως είχε χάσει τον εαυτό της και την ταυτότητά της. Τώρα η Λίλι Άλεν προχωράει σε ακόμα μεγαλύτερες αποκαλύψεις σχετικά με αυτές τις απιστίες. Ο λόγος που το κάνει είναι γιατί η Daily Mail σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα σχετικό άρθρο 

Στο ξεκίνημα της η Λίλι Άλεν έδειχνε ότι θα μπορέσει να κατακτήσει την παγκόσμια pop σκηνή. Παρά το πολύ δυναμικό της ξεκίνημα, λίγα χρόνια μετά εξαφανίστηκε. Ίσως την απορρόφησε η άσχημη πλευρά της δόξας. Τουλάχιστον αυτό επικαλείται η ίδια στην αυτοβιογραφία της που θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου με τίτλο My Thoughts Exactly.

Εκεί η Λίλι Άλεν ομολογεί μεταξύ άλλων ότι στην διάρκεια μιας περιοδείας της το 2014 πήγαινε σχεδόν κάθε βράδυ με γυναίκες συνοδούς πολυτελείας. Στην προσπάθεια της να προλάβει την διογκωμένη εκδοχή της Daily Mail, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, δίνοντας ένα preview.

«Στην αυτοβιογραφία μου περιγράφω με λεπτομέρειες μερικές καταστάσεις από την περίοδο Sheezus (το 3ο άλμπουμ της που κυκλοφόρησε το 2014). Πήγα με γυναίκες συνοδούς πολυτελείας όταν ήμουν σε περιοδεία, επειδή αισθανόμουν μόνη, χαμένη και αναζητούσα κάτι. Δεν είμαι περήφανη για αυτό που έκανα αλλά ούτε και ντρέπομαι. Δεν είναι κάτι που κάνω πλέον. Η Mail θα δημοσιεύσει ένα άρθρο με αυτό το θέμα επειδή κάποιος τους έδωσε την πληροφορία, και σίγουρα θα το κάνουν να φανεί πολύ χειρότερο απ’ ότι είναι πραγματικά. Ήθελα απλά να σας δώσω μια μικρή προειδοποίηση.»

Copy link
Powered by Social Snap