Η Κατερίνα Παπουτσάκη με μπικίνι είναι Α-ΠΟ-ΛΑΥ-ΣΗ [εικόνες]

04/09/18 • 16:56 | UPD 05/09/18 • 11:06

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Κατερίνα Παπουτσάκη τεντώνεται στην ξαπλώστρα και μας δείχνει κάθε της σπιθαμή. Με λήψη από κάτω και λήψη από πάνω. Για να υπάρχει μια ολοκληρωμένη αντίληψη.

Μπορείς να αποκαλέσεις και αδικία αυτό που έχει συντελεστεί. Πέρασε ένα ολόκληρο καλοκαίρι και η μόνη αφορμή που βρήκαμε για να ασχοληθούμε με την Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν ένα βίντεο της με την Κλέλια Ρένεση όπου έκαναν τόπλες ηλιοθεραπεία στη Γαύδο. Το δίχως άλλο ήταν ένα θέαμα που δεν γινόταν να μην το θαυμάσει κάποιος. 

Αλλά δεν ήταν η μόνη φορά που η Κατερίνα Παπουτσάκη έπρεπε να μας απασχολήσει και να γίνει αντικείμενο θαυμασμού. Η γυναίκα που στο μυαλό μας θα είναι πάντα ένα υπέροχο κορίτσι, όσο κι αν μεγαλώσει, αποτελεί μια ήρεμη δύναμη στον κόσμο της σόουμπιζ. Ένα σαγηνευτικό χαμόγελο και ένα κορμί που σε κάθε του σημείο είναι ερωτεύσιμο.

Κι αν δεν το πιστεύεις, δες τις δύο φωτογραφίες που ανέβασε χθες και σήμερα στο Instagram με το πλεκτό της μπικίνι. Η Κατερίνα Παπουτσάκη τεντώνεται στην ξαπλώστρα και μας δείχνει κάθε της σπιθαμή. Με λήψη από κάτω και λήψη από πάνω. Για να υπάρχει μια ολοκληρωμένη αντίληψη. Το συμπέρασμα δεν μπορεί να είναι άλλο από το ότι η Κατερίνα είναι ατόφια απόλαυση.

Κι αν εκείνη ζητάει μία φορά από το καλοκαίρι να μη φύγει, εμείς θα το ζητήσουμε για χάρη της περισσότερες φορές.

😎👦#summer #pleasedontgo

A post shared by Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) on