Ένα εκρηκτικό και σέξι ντουέτο

Η Ελένη Φουρέιρα σε συναυλία με τη Νικόλ Σέρτζινγκερ [εικόνα]

03/09/18 • 18:32 | UPD 03/09/18 • 18:32

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Ελένη Φουρέιρα και η Νικόλ Σέρτζινγκερ συναντήθηκαν στη Ρουμανία, εκεί όπου συμμετείχαν στο πλαίσιο ενός μουσικού φεστιβάλ.

Η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε την καριέρα της από το συγκρότημα Mystique. Η Νικόλ Σέρτζινγκερ από το συγκρότημα Pussycat Dolls. Η Ελένη άφησε το συγκρότημα και ξεκίνησε σόλο καριέρα. Η Νικόλ το ίδιο. Απ΄αυτή την άποψη και λόγω του όμοιου στυλ που κάνουν performance, δε θα ήταν λάθος να πούμε ότι η Ελένη είναι η Νικόλ Σέρτζινγκερ της Ελλάδας.

Και ίσως να είναι ακόμα καλύτερη, μιας και η Αμερικανίδα δεν έχει να επιδείξει και τίποτα το τρομερό σε μουσικό επίπεδο μετά το τέλος των Pussycat Dolls. Το μόνο που κάνει είναι την κριτή στο αμερικάνικο X-Factor. Α, και να έρχεται τα καλοκαίρια στη Μύκονο για να παρτάρει τρελά και να περνάει καλά.

Η Ελένη Φουρέιρα και η Νικόλ Σέρτζινγκερ συναντήθηκαν στη Ρουμανία, εκεί όπου συμμετείχαν στο πλαίσιο ενός μουσικού φεστιβάλ. Η Νικόλ ήταν σαφώς το μεγάλο όνομα του φεστιβάλ. Η Ελένη δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με ένα από τα είδωλά της και να αποκαλύψει ότι μοιράστηκαν τη σκηνή.

Στις δύο φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Instagram, οι ομοιότητες μεταξύ τους είναι αρκετές.

Το σόου που έδωσε επί σκηνής η Φουρέιρα πάντως ήταν υψηλού επιπέδου και τείνουμε να αμφιβάλλουμε για το αν θα μπορούσε να το έχει κάνει τόσο καλά η ίδια η Νικόλ.

Φαίνεται πάντως πως το Fuego έχει εκτοξεύσει σε πολύ ψηλό σημείο την Φουρέιρα.

Copy link
Powered by Social Snap