Τον ρώτησαν γιατί δεν έδωσε το πάρων

Η απάντηση του Μαυρίδη γιατί δεν πήγε στον γάμο Τανιμανίδη-Μπόμπα

03/09/18 • 18:15 | UPD 03/09/18 • 18:15

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα παντρεύτηκαν το Σάββατο και αρκετοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν ήταν εκεί ο Γιώργος Μαυρίδης.

Από το φινάλε του World Party μέχρι και σήμερα, ο Γιώργος Μαυρίδης δέχεται την ίδια ερώτηση. Ποιες είναι οι σχέσεις του με τον Σάκη Τανιμανίδη. Αν μιλάνε, αν είναι τσακωμένοι, γιατί τσακώθηκαν και τα συναφή. Τώρα που ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα παντρεύτηκαν, περάσαμε στο επόμενο στάδιο. Γιατί δεν βρέθηκε στον γάμο;

Στην πιο πρόσφατη απάντηση που είχε δώσει όταν τον ρώτησαν η Νικολέττα Ράλλη και ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιώργος είχε πει ότι δεν μιλάνε όπως παλιά, σαν δύο καλοί φίλοι, αλλά λένε τα τυπικά. Μάλιστα, ο Γιώργος είχε ευχηθεί τότε στον Σάκη καλά στέφανα και γενικώς του είχε στείλει τις ευχές του για τον επικείμενο γάμο.

Όλοι μας φανταζόμασταν ότι οι σχέσεις τους δεν είναι τέτοιες που δεν θα τον καλέσει ούτε στον γάμο και θα καλέσει τον τυχάρπαστο Γιώργο Αγγελόπουλο ή άλλους από το Survivor. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα παντρεύτηκαν το Σάββατο και αρκετοί αναρωτήθηκαν που βρίσκεται ο Γιώργος Μαυρίδης.

Σε μια φωτογραφία του με τη σκυλίτσα του τη Μόλλυ, τα σχόλια έπεφταν βροχή σχετικά με αυτό. Ο tattoo artist δεν τα άφησε αναπάντητα. «Δεν με κάλεσε κανείς και πουθενά. Καλή συνέχεια φίλε». Η συγκεκριμένη απάντηση μπορεί να οδηγήσει τον καθένα σε υποθέσεις. Φαίνεται πάντως ότι τον πείραξε τον Μαυρίδη αυτό, έστω και λίγο.