Το μπραζίλιαν της Ελισάβετ Δοβλιατίδου θα σε αναταράξει [εικόνα]

03/09/18 • 17:55 | UPD 03/09/18 • 17:55

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου έβαλε το πιο κολασμένο της μπραζίλιαν μαγιό, χώθηκε ανάμεσα σε κάτι βράχια που την περικύκλωναν σαν προστατευόμενο είδος

Είναι Δευτέρα και είναι Σεπτέμβρης. Χειρότερα. Είναι η πρώτη Δευτέρα του Σεπτέμβρη. Κάτι που σημαίνει ότι μέχρι την Παρασκευή ή μέχρι και χθες, εσύ ήσουν διακοπές. Ή τουλάχιστον σε μια παραλία για την τελευταία μέρα άδειας. Μέσα σου μια φωνή σου λέει να μην πας δουλειά. Εσύ πας. Πήγες. Είσαι εκεί. Και σκέφτεσαι ότι δεν θα την βγάλεις καθαρή. Μέχρι που μπαίνεις στο Instagram και βλέπεις την Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Όλο το καλοκαίρι έπιανε τον ανδρικό πληθυσμό στα δίχτυα της με αναρτήσεις της από τα διάφορα μέρη της Ελλάδας που επισκέφθηκε για διακοπές. Κάθε παραλία έχει να θυμάται την Ελισάβετ να στήνεται προκλητικά και να ποζάρει για να την φωτογραφίσουν και να ανεβάσει μετά τη φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram.

Αυτό δεν φαίνεται να σταματά. Όχι ακόμα. Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου έβαλε το πιο κολασμένο της μπραζίλιαν μαγιό, χώθηκε ανάμεσα σε κάτι βράχια που την περικύκλωναν σαν προστατευόμενο είδος, και πόζαρε. Με τόση απλότητα, τόση άνεση, τόση ευκολία.

Το πόρισμα για τα οπίσθια της είναι κάτι που βγαίνει αβίαστα. Κάτι στο οποίο συναινούν όλοι οι άντρες. Η Ελισάβετ είναι ένα κορίτσι για μεγάλες αναταράξεις στο μυαλό.