Και για τις σχέσεις τους σήμερα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μιλάει για την αποχώρησή του από την Ελένη

03/09/18 • 17:35 | UPD 03/09/18 • 17:36

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας περιγράφει με αγάπη την σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη, αποκαλύπτει ποιες είναι οι επαφές τους σήμερα και μιλάει για την επιστροφή του στον Alpha, αυτή τη φορά στο πλευρό μιας άλλης Ελένης.

Η σεζόν 2016-2017 ήταν μια πολύ άσχημη σεζόν για την Ελένη Μενεγάκη σε επίπεδο τηλεθέασης. Πήρε την απόφαση να κάνει ριζικές αλλαγές στο πως δομεί την εκπομπή της, αλλά κυρίως στα πρόσωπα. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ήταν ένας απ΄αυτούς που δεν θα περιμέναμε ποτέ να αποτελέσει παρελθόν από την εκπομπή. Ιδίως σε μια περίοδο που είχε μόλις αποκτήσει δεύτερο παιδί. 

Τελικά οι δρόμοι τους με την Ελένη χώρισαν. Πολλά ακούστηκαν και πολύ λογικά. Μιλάμε για 16 χρόνια κοινής πορείας και μετά από μια άσχημη χρονιά ξαφνικά αποχωρεί. Ο ίδιος δεν θέλησε ποτέ να μιλήσει για όσα συνέβησαν. Γιατί δεν έγινε κάτι συνταρακτικό, σύμφωνα με όσα περιγράφει στον Μαρίνο Βυθούλκα και στο περιοδικό People.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας περιγράφει με αγάπη την σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη, αποκαλύπτει ποιες είναι οι επαφές τους σήμερα και μιλάει για την επιστροφή του στον Alpha, αυτή τη φορά στο πλευρό μιας άλλης Ελένης. Της Ελένης Τσολάκη.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μιλάει για την αποχώρησή του από την Ελένη

«Η λήξη της συνεργασίας μου με την Ελένη Μενεγάκη ήταν απόλυτα κοινή συναινέσει και κάτι που έπρεπε να γίνει. Σε αυτό το σημείο θέλω να την ευχαριστήσω, διότι αυτά τα δεκαέξι χρόνια ήμασταν ΜΑΖΙ, με κεφαλαία γράμματα. Και το «μαζί» δεν ήταν μόνο τηλεοπτικά και επαγγελματικά, κάτι που για μένα ήταν και το πιο σημαντικό. Μπορεί να είναι λάθος, αλλά σκέφτομαι πρώτα σε ανθρώπινο επίπεδο και μετά σε επαγγελματικό. Δεν μπορώ να βγάλω απέξω το συναίσθημά μου και δεν είμαι ένας κυνικός επαγγελματίας. Ήταν οικογένειά μου. Ήταν η πρώτη που μάθαινε τα πάντα για τη ζωή μου. Τα μοιραζόμασταν όλα.

Στις καρδιές και των δύο πιστεύω πως υπάρχει αυτή η σχέση. Η Ελένη ξέρει πως σε οτιδήποτε κι αν με χρειαστεί, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, θα είμαι εκεί. Η καθημερινότητα, όμως, είναι αμείλικτη. Εδώ έχω χαθεί με τους κολλητούς μου. Επίσης, με δυο αγόρια στο σπίτι και με τόσες υποχρεώσεις ο χρόνος είναι ελάχιστος.

Δεν έχουμε μιλήσει, αλλά θα βρεθούμε. Εξάλλου, τόσο τα γραφεία των εκπομπών όσο και τα παλτό είναι δίπλα δίπλα. Πιστεύω πως θα μου πει τη γνώμη της. Επίσης, η εκπομπή μας θα ξεκινάει αμέσως μετά τη δική της. Είναι ωραία να παίρνεις σκυτάλη από τη Νο1 παρουσιάστρια στην Ελλάδα. Νομίζω πως η Ελένη θα διατηρήσει αυτή την πρωτιά για πολλά πολλά χρόνια ακόμη.»