Δείτε βίντεο από τον γάμο της χρονιάς, ανάμεσα στον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα!

02/09/18 • 08:47 | UPD 02/09/18 • 08:58

Newsroom eleftherostypos.gr

Πραγματοποιήθηκε τελικά χθες στη Σίφνο και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Ταξιάρχη, στο Βαθύ, ο πολυαναμενόμενος γάμος ανάμεσα στον Σάκη Τανιμανίδη και την εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα Μπόμπα

Πραγματοποιήθηκε χθες στη Σίφνο και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Ταξιάρχη, στο Βαθύ, ο πολυαναμενόμενος γάμος ανάμεσα στον Σάκη Τανιμανίδη και την εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα Μπόμπα.

Το νυφικό που σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη ειδικά για την Χριστίνα Μπόμπα ήταν όλο κεντημένο με πολύτιμα στολίδια και συνέχιζε με τούλι στο κάτω μέρος, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το πίσω μέρος, καθώς όλη η πλάτη ήταν ανοιχτή, με το σκίσιμο να φτάνει μέχρι το πλάι. Την εντυπωσιακή εμφάνιση της νύφης ολοκλήρωσε το κεντημένο πέπλο, που έπεφτε αέρινα, δημιουργώντας μεγάλη ουρά και κρύβοντας την εντυπωσιακή της πλάτη.

Η νύφη έφτασε με φουσκωτό σκαφάκι στο εκκλησάκι όπου την συνόδευε ο πατέρας της, παραδίδοντάς την στον γαμπρό. Ο Σάκης Τανιμανίδης την πλησίασε, της έδωσε ένα τρυφερό φιλί και οι καλεσμένοι τους καταχειροκρότησαν.

Δείτε τα βίντεο: