Όσα έγραψε η κόρη της στο Instagram

Επιτυχημένη η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Άντζελα Δημητρίου

31/08/18 • 17:11 | UPD 31/08/18 • 17:11

Newsroom eleftherostypos.gr

Λίγες μέρες μετά τη συναυλία της στο Βεάκειο, η Άντζελα Δημητρίου μπήκε στο χειρουργείο για να διορθώσει το πρόβλημα στις φωνητικές της χορδές.

Πριν λίγες μέρες, η Άντζελα Δημητρίου είχε ενημερώσει μέσα από τη συχνότητα του Alpha, όπου ήταν καλεσμένη στο πρωινό, πως θα κάνει μια συναυλία για να γιορτάσει τα 40 χρόνια πορείας της στο τραγούδι. Μετά τη συναυλία όμως θα πήγαινε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση.

Η Λαίδη Άντζελα, που προς τιμήν της διέθεσε όλα τα έσοδα από τη συναυλία στο Βεάκειο στους πυρόπληκτους στην Ανατολική Αττική, αντιμετώπιζε καιρό ένα θέμα με τις φωνητικές της χορδές. Είχε πολύποδες, μια πάθηση που εμφανίζεται συχνά σε καλλιτέχνες που ταλαιπωρούν τη φωνή τους τραγουδώντας και την εκθέτουν.

Έτσι, μπήκε στο χειρουργείο για να κάνει την απαραίτητη επέμβαση. Η επέμβαση έγινε χθες το πρωί και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η Άντζελα Δημητρίου αναρρώνει και σύντομα θα πάρει εξιτήριο. Η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκι έσπευσε να ενημερώσει τον κόσμο για την έκβαση με ανάρτησή της στο Facebook.

«Όλα πήγαν μια χαρά ευχαριστούμε πολύ τον γιατρό μας!!! Η επέμβαση τελείωσε, δόξα το θεό!!! Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας!!!!!! Τα λέμε σύντομα!!!!»

Μάλιστα, σε επόμενη ανάρτησή της η Όλγα ενημέρωσε τους φίλους της στο Facebook ότι βλέπει ταινία με την Άντζελα Δημητρίου.