Τελευταία εκπομπή από το στούντιο

Δάκρυσε η Νικολέττα Ράλλη στο φινάλε της εκπομπής [βίντεο]

31/08/18 • 15:40 | UPD 31/08/18 • 15:40

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Νικολέττα Ράλλη ένιωσε μια έντονη συγκίνηση στο κλείσιμο της σημερινής εκπομπής. Την ώρα που τραγουδούσε η καλεσμένη της, δάκρυσε και έφυγε από το πλάνο.

Η τελευταία της τηλεοπτική παρουσία σε ρόλο παρουσιάστριας ήταν πριν από αρκετά χρόνια στο Star με την αποτυχία της εκπομπής. Πολύ λογικά απόλαυσε πολύ περισσότερο αυτή την ευκαιρία που της δόθηκε φέτος το καλοκαίρι μαζί με το Νίκο Αναδιώτη. Ακόμα πιο λογικά, η Νικολέττα Ράλλη συγκινήθηκε στη σημερινή εκπομπή μιας και ήταν η τελευταία από το πλατό και σήμανε την πορεία προς το οριστικό φινάλε.

Κάποια στιγμή στα μέσα του καλοκαιριού είχε απευθυνθεί παρακλητικά on air στον κύριο Τζώρτζη Ποφάντη, τον διευθυντή προγράμματός του ΑΝΤ1 και του ζήτησε να μην σταματήσει η εκπομπή, αλλά να συνεχίσουν και το χειμώνα στην πρωινή ψυχαγωγία του Σαββατοκύριακου. Η παράκλησή της δεν έχει εισακουστεί μέχρι σήμερα και δύσκολα θα προβεί σε αυτή την κίνηση το κανάλι.

Έχοντας λοιπόν αυτό στο μυαλό της, η Νικολέττα Ράλλη ένιωσε μια έντονη συγκίνηση στο κλείσιμο της σημερινής εκπομπής. Την ώρα που τραγουδούσε η καλεσμένη, η Νικολέττα δάκρυσε και έφυγε από το πλάνο. Ο Νίκος Αναδιώτης προσπάθησε να την ηρεμήσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Όπως εξήγησε, αυτή ήταν η τελευταία εκπομπή στο στούντιο. Από την άλλη βδομάδα θα κάνουν τις εκπομπές σε εξωτερικό χώρο, στο Μουσείο Οίνου στην Παλλήνη και μετά θα αποχαιρετήσουν οριστικά το τηλεοπτικό κοινό.