Έτοιμος για παν ενδεχόμενο

Πάνος Σταθακόπουλος: «Έχω κάνει ήδη την διαθήκη μου» [βίντεο]

30/08/18 • 17:28 | UPD 30/08/18 • 17:28

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Πάνος Σταθακόπουλος εξήγησε την φιλοσοφία του γύρω από το θάνατο. Όταν τον ρώτησε ο Νίκος Αναδιώτης γιατί το έκανε, εκείνος είπε ότι έχει συμφιλιωθεί με την έννοια και αυτό που κάποια στιγμή θα έρθει.

Η έννοια του θανάτου είναι μια έννοια που ο καθένας επιλέγει να την διαχειριστεί στη ζωή του με διαφορετικό τρόπο. Άλλος το φοβάται κάθε μέρα και το σκέφτεται, άλλος αντιλαμβάνεται ότι είναι αναπόφευκτος και δεν ασχολείται, άλλος ίσως να τον παρατηρεί και να τον αναλύει μέσα του. Ο Πάνος Σταθακόπουλος είναι από τους ανθρώπους που δεν έχουν κανένα θέμα να μιλήσουν γι΄αυτό, ακόμα και με την πιο μακάβρια εκδοχή του.

Αυτή είναι είτε να συζητάς για την κηδεία σου είτε να μιλάς για την διαθήκη σου. Αν και ο ηθοποιός είναι ακόμα πολύ νέος για να κάνει τέτοιες σκέψεις, ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι έχει έτοιμη τη διαθήκη του.

Σήμερα το πρωί, στο πρωινό του ΑΝΤ1, ο Πάνος Σταθακόπουλος εξήγησε την φιλοσοφία του γύρω απ΄αυτό. Όταν τον ρώτησε ο Νίκος Αναδιώτης γιατί το έκανε, εκείνος είπε ότι έχει συμφιλιωθεί με την έννοια και αυτό που κάποια στιγμή θα έρθει.

«Έχω κάνει ήδη την διαθήκη μου! Κι έχουμε αργήσει, όλοι πρέπει να το κάνουμε. Στο εξωτερικό έτσι κι έρθει κάποιο περιουσιακό στοιχείο στο όνομά σου, πρέπει να δηλώσεις εκείνη τη στιγμή που θα πάει μετά το θάνατό σου. Είμαστε τόσο περαστικοί από αυτή τη ζωή. Όσο λατρεύω τη ζωή, γιατί τη λατρεύω τη ζωή, από την άλλη προετοιμάζομαι. Εγώ έχω συμφιλιωθεί με τον θάνατο. Με αυτό που δεν μπορώ με τίποτα είναι η ανημπόρια. Δηλαδή, αν ήταν να είμαι άρρωστος και με σωληνάκια, έχω πει στους φίλους μου και οι φίλοι μου έχουν πει σε μένα, τραβήξτε τα καλώδια. Δεν μπορώ την ανημπόρια. Ο θάνατος δεν με πειράζει, θα έρθει κάποια στιγμή»!

Copy link
Powered by Social Snap