Η Βασίλισσα δεν ξέχασε τον Βασιλιά της

Η Μαντόνα τίμησε τη μνήμη του Μάικλ Τζάκσον [εικόνες]

30/08/18 • 17:09 | UPD 05/09/18 • 11:12

Newsroom eleftherostypos.gr

Η 29η Αυγούστου είναι η μέρα που ο Μάικλ Τζάκσον θα είχε γενέθλια αν ήταν ζωντανός. Φέτος θα έκλεινε τα 60. Όση και η ηλικία της Μαντόνα. Η Βασίλισσα του δεν τον ξέχασε.

Εκείνη αποκλήθηκε Βασίλισσα της Ποπ. Και ήταν. Εκείνος αποκλήθηκε Βασιλιάς της Ποπ. Και ήταν. Λίγο καιρό μετά το κράξιμο για την εμφάνισή της στα MTV VMA, η Μαντόνα μας απασχολεί για έναν πολύ ωραίο λόγο. Έναν λόγο που αναβιώνει έστω και νοητά μια εποχή. Οι αφιερώσεις της στον Μάικλ Τζάκσον ανασύνθεσαν στο μυαλό τα χρόνια που μεσουρανούσαν μαζί.

Μπορεί να μην υπήρξαν ζευγάρι, αν και η ίδια αποκάλυψε στο Carpool Karaoke ότι βγήκαν μερικά ραντεβού και είχαν φιληθεί κιόλας. Μπορεί να μην είχαν μουσικές συνεργασίες, αλλά αναμφίβολα οι δυο τους κάθισαν ταυτόχρονα στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας και την κατείχαν για τουλάχιστον 2 δεκαετίες.

Η 29η Αυγούστου είναι η μέρα που ο Μάικλ Τζάκσον θα είχε γενέθλια αν ήταν ζωντανός. Φέτος θα έκλεινε τα 60. Όση και η ηλικία της Μαντόνα. Παρά το γεγονός ότι πολλές σκιές καλύπτουν ακόμα την υστεροφημία του, η Βασίλισσα της Ποπ δεν ξεχνάει την μουσική του παρακαταθήκη.

Γι΄αυτό ανέβασε δύο φωτογραφίες της μαζί του από τα χρόνια που ήταν και οι δύο στο ζενίθ της πορείας τους. Σε αυτές εύχεται χρόνια πολλά στον Βασιλιά. Σαν να μην πέθανε ποτέ. Η τρίτη της ανάρτηση είναι ένα βίντεο του από την παιδική του ηλικία. Εκεί τραγουδάει ως μέλος των Jackson 5. «Ποτέ ξανά κάποιος σαν και σένα. Θρύλος» έγραψε η Μαντόνα στην ανάρτηση.

Happy Birthday to the 👑

A post shared by Madonna (@madonna) on

Of All Kings……………👑

A post shared by Madonna (@madonna) on

Never another like you ………….💜 #legend

A post shared by Madonna (@madonna) on