Στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η Χριστίνα Αλούπη κάθεται στην άμμο και τρολάρει το στήθος της [εικόνες]

30/08/18 • 16:46 | UPD 30/08/18 • 16:46

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Χριστίνα Αλούπη έκατσε στην ακροθαλασσιά και πόζαρε χαϊδεύοντας την κοιλίτσα της. Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram έκανε και ένα χιουμοριστικό σχόλιο για το στήθος της. 

Έχοντας πλέον «συνηθίσει» στο ρόλο της μαμάς, η Χριστίνα Αλούπη ετοιμάζεται για να γεννήσει το δεύτερο παιδί της. Έχει ακόμα δρόμο βέβαια, αφού βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ακόμα να κάνει ταξίδια με αεροπλάνα. Αυτές τις μέρες έχει αφήσει τις ΗΠΑ όπου κατοικεί μόνιμα τα τελευταία χρόνια και απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σαντορίνη.

Ένα μέρος που γεμίζει ασφυκτικά τους 6 από τους 12 μήνες του χρόνου. Μολαταύτα είναι γεγονός ότι δεν απολαμβάνει κανείς τις παραλίες του. Άλλα πράγματα είναι που προσφέρει. Η Χριστίνα Αλούπη όμως επιμένει πως οι μαύρες αμμουδιές του νησιού την γοητεύουν και της αρέσουν πολύ.

Γι΄αυτό η Χριστίνα Αλούπη έκατσε στην ακροθαλασσιά και πόζαρε χαϊδεύοντας την κοιλίτσα της. Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram έκανε και ένα χιουμοριστικό σχόλιο για το στήθος της.

«Όλοι λένε ότι η Σαντορίνη δεν έχει ωραίες παραλίες, εγώ όμως λατρεύω τις μαύρες της παραλίες, έχουν κάτι το μαγικό. Υ.Σ. Αν δεν ήμουν έγκυος, όλοι θα νόμιζαν ότι έκανα πλαστική στήθους.»

Copy link
Powered by Social Snap