Για τα μάτια του… Domes Miramare έφερε στην Κέρκυρα τη σύζυγό του ο Εμίρης του Κατάρ!

29/08/18 • 17:30 | UPD 29/08/18 • 17:30

Newsroom eleftherostypos.gr

Δεν κρατήθηκε και επέστρεψε άρον άρον στο Domes Miramare ο πρώην Εμίρης του Κατάρ, Χαμάντ Μπιν Χαλιφα Αλ Θάνι, αυτή τη φορά όμως με τη συνοδεία της σύζυγου του, Μόζα μπιντ Νασέρ αλ Μισνέντ

Δεν κρατήθηκε και επέστρεψε άρον άρον στο Domes Miramare ο πρώην Εμίρης του Κατάρ, Χαμάντ Μπιν Χαλιφα Αλ Θάνι, αυτή τη φορά όμως με τη συνοδεία της σύζυγου του, Μόζα μπιντ Νασέρ αλ Μισνέντ.

Δύο ημέρες πριν εγκαταλείψουν το ελληνικό έδαφος, ο Εμίρης έφερε τη λαμπερή και πανίσχυρη Μόζα στην Κέρκυρα,αφενός για να της δείξει το Domes Miramare, την εμβληματική επένδυσή του στον ελληνικό τουρισμό, αλλά κι αφετέρου ώστε να το… χορτάσει ο ίδιος!

Όπως φημολογείται, δείχνει πραγματικά πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος με την έναρξη λειτουργίας μιας επένδυσης που λίμναζε για 5,5 χρόνια. Αυτή η δεύτερη επίσκεψή του, επιβεβαιώνει την αγάπη του και για την Ελλάδα και για τη συγκεκριμένη επένδυση, και διαψεύδει τις Κασσάνδρες που μιλούσαν για αποχώρησή του από τη χώρα μας, ή την απόφασή του για ενοικίαση σε άλλον operator. H νέα αυτή επίσκεψη λειτουργεί ως ψήφος εμπιστοσύνης από τον εμίρη για την εταιρία Domes Resorts στον κομβικό για τον ίδιο τομέα του τουρισμού στην Ελλάδα.

Ποια είναι η Μόζα

Η Μόζα μπιντ Νασέρ αλ Μισνέντ η μητέρα του σημερινού Εμίρη του Κατάρ είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Η απόκτηση του οίκου Valentino ήταν μια είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου και έδειξε ότι η Μόζα θα απασχολήσει πολλές φορές τον τύπο και το διεθνές jet set. Αλλωστε, δεν έμεινε απαρατήρητο το γεγονός, ότι στο Domes Miramare άκουγε με πολλή προσοχή τον σύζυγό της να της αναλύει το adults only concept ως μια νέα διεθνή τάση στα ξενοδοχεία, αλλά και την πορεία της επένδυσης, με τις ήδη υψηλές πληρότητες της νέας μονάδας στην Κέρκυρα.

Copy link
Powered by Social Snap