Να που τελικά το έθιμο της ανθοδέσμης λειτουργεί

Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε για το γάμο η Χριστίνα Μπόμπα [εικόνα]

29/08/18 • 16:56 | UPD 29/08/18 • 16:56

Newsroom eleftherostypos.gr

Με μια φωτογραφία της στο Instagram από έναν γάμο φίλων δύο χρόνια πριν, η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει μια άγνωστη ιστορία η οποία συνδέεται με τον γάμο της με τον Σάκη.

Οι μέρες πέρασαν, η μεγάλη μέρα φτάνει. Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης έχουν ετοιμάσει τα πάντα και προετοιμάζονται για τον γάμο τους. 1η Σεπτεμβρίου στη Σίφνο αναμένεται να βρεθεί πλήθος κόσμου και να γιορτάσει μαζί με το ζευγάρι αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. 

Το Σάββατο που μας έρχεται η Χριστίνα και ο Σάκης θα είναι ζευγάρι και με τη θρησκευτική έννοια. Ένας γάμος που δεν είναι μόνο επιθυμία των δύο. Αν κρίνουμε από την ιστορία που αφηγήθηκε η Μπόμπα, μάλλον ήταν και ένα θέλημα της κοινής τους μοίρας.

Με μια φωτογραφία της στο Instagram από έναν γάμο φίλων δύο χρόνια πριν, η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει μια άγνωστη ιστορία η οποία συνδέεται με τον γάμο της με τον Σάκη.

«Εσείς πιστεύετε στις παραδόσεις; Υπάρχει μια ιστορία πίσω από αυτή την φωτογραφία… Πριν 2 χρόνια ακριβώς στο γάμο της καλής μου φίλης Ιόλης, που έγινε στη Σίφνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη η Ιόλη πέταξε την ανθοδέσμη τηρωντας τα έθιμα και ανάμεσα σε όλες της τις φίλες η ανθοδέσμη ήρθε κυριολεκτικά Κ προσγειώθηκε μες στην αγκαλιά μου! Την επόμενη μέρα ζήτησα από τον Σάκη να βγάλει αυτή τη φωτογραφία για να τη στείλουμε στη μαμά μου να χαρεί! Μετά από 2 χρόνια ακριβώς στο ίδιο μέρος την ίδια ημερομηνία, το Σάββατο που μας έρχεται παντρεύομαι τον άντρα των ονείρων μου! Να που οι παραδόσεις στην περίπτωση μου λειτούργησαν με τον καλύτερο τρόπο! »

Εσείς πιστεύετε στις παραδόσεις; Υπάρχει μια ιστορία πίσω από αυτή την φωτογραφία… Πριν 2 χρόνια ακριβώς στο γάμο της καλής μου φίλης @iolisd που έγινε στη Σίφνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη η Ιόλη πέταξε την ανθοδέσμη τηρωντας τα έθιμα και ανάμεσα σε όλες της τις φίλες η ανθοδέσμη ήρθε κυριολεκτικά Κ προσγειώθηκε μες στην αγκαλιά μου! Την επόμενη μέρα ζήτησα από τον @sakiswp να βγάλει αυτή τη φωτογραφία για να τη στείλουμε στη μαμά μου @giotapapoula να χαρεί! Μετά από 2 χρόνια ακριβώς στο ίδιο μέρος την ίδια ημερομηνία, το Σάββατο που μας έρχεται παντρεύομαι τον άντρα των ονείρων μου! Να που οι παραδόσεις στην περίπτωση μου λειτούργησαν με τον καλύτερο τρόπο! #sakischristina #bridetobe #ilovehimtothemoonandback

A post shared by Christina Bompa (@chrismpo) on