Καιρό είχε η Εύα

Η Εύα Λάσκαρη φοράει το μπικίνι της και ξεσηκώνει αναμνήσεις [εικόνες]

29/08/18 • 16:20 | UPD 29/08/18 • 16:20

Newsroom eleftherostypos.gr

H Εύα Λάσκαρη βγάζει selfie ξαπλωμένη στην άμμο και αφήνει να φανεί το πληθωρικό της μπούστο, αλλά και το κορμί που κάποτε μεσουρανούσε στα αντρικά περιοδικά.

Οι εποχές που αποτελούσε μια γαζέλα πρώτης γραμμής είναι τόσο μακρινές. Κάθε φορά όμως που η Εύα Λάσκαρη κάνει μια τέτοια ανάρτησή στο Instagram, κάνει τις εποχές να έρχονται όλο και πιο κοντά. Ξεσηκώνονται αναμνήσεις και γίνονται πάλι πιο έντονες, πιο προσπελάσιμες. 

Μπορεί εδώ και μια τετραετία σχεδόν να έχει απομακρυνθεί απ΄όλα εκείνα που μας την είχαν συστήσει για τα καλά και να έχει επικεντρωθεί στο παιδάκι της, αλλά οι φωτογραφίσεις, τα εξώφυλλα, όλα αυτά τα ωραία που προσέφερε παραμένουν. Είναι σε ένα καλά προσεγμένο σημείο των ανδρικών αναμνήσεων και φαντασιώσεων.

Για να αναζωπυρώσεις τις δικές σου αρκεί να δεις μερικές από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram. Η πιο πρόσφατη είναι θα λέγαμε η signature κίνησή της, αφού αποτελεί μια σταθερή πόζα της. Φορώντας το μπικίνι της, η Εύα Λάσκαρη βγάζει selfie ξαπλωμένη στην άμμο και αφήνει να φανεί το πληθωρικό της μπούστο.

Βλέποντας τέτοιες φωτογραφίες καταλαβαίνει κανείς γιατί η Εύα αποτέλεσε ένα από τα 2-3 κορυφαία μοντέλα. Γιατί έχοντας πλούσιο στήθος και οπίσθια, ανταγωνίστηκε και υπερείχε κατά κράτος άλλων γυναικών με πιο αδύνατα σώματα.