Θα τα χάσεις με το μπούστο της

Η Μαριάννα Καλέργη έχει κορμί για τρελό χάζι [εικόνες]

29/08/18 • 16:05 | UPD 29/08/18 • 16:05

Newsroom eleftherostypos.gr

Περνώντας μέρες των διακοπών της στη Μήλο, η Μαριάννα Καλέργη έβαλε το μπικίνι της και το μπούστο της κολάζει σε κάθε του λήψη.

Δε θα πούμε ψέματα. Μας άρεσε πολύ με το ίσιο μαλλί. Δυσκολευτήκαμε να αποδεχτούμε αυτή την αλλαγή στα μαλλιά της. Αλλά την αποδεχτήκαμε. Γιατί δεν υπάρχει λόγος να στέκεσαι σε κάτι που κάποια στιγμή θα σου αρέσει. Γιατί η Μαριάννα Καλέργη είναι από τις κοπέλες που θα σου μεταστρέψουν την άποψη ακόμα και για το πιο extreme πράγμα που μπορεί να δεις σε έναν άνθρωπο.

Πριν από μερικές μέρες αποφάσισε να κάνει τα μαλλιά της ράστα. Είναι από τις αλλαγές που κάνουν σημαντική διαφορά στο πρόσωπο. Όχι όμως για τη Μαριάννα. Όσο όμορφο ήταν το πρόσωπό της πριν, τόσο όμορφο είναι και τώρα.

Με αυτή την σπιρτάδα στο βλέμμα και μια σέξι γλύκα στο χαμόγελο, η Μαριάννα Καλέργη είναι όμορφη ό,τι και να κάνει. Πολύ περισσότερο είναι σέξι ό,τι και να κάνει. Έχει ένα κορμί που δεν γνωρίζει τι σημαίνει ατέλεια. Γυμνασμένοι γλουτοί, γοφοί πέτρα, μηροί το ίδιο, πλάτη και στομάχι επίσης, ένα στήθος στητό και πολλά ακόμα.

Περνώντας μέρες των διακοπών της στη Μήλο, η Μαριάννα έβαλε το μπικίνι της και το μπούστο της κολάζει σε κάθε του λήψη.

🐚🐬🧜🏽‍♀️

A post shared by Marianna Kalergi (@marianna_kalergi) on

Κι επειδή με την Καλέργη η επωδός είναι «λίγο ακόμα σε παρακαλώ», πάρε λίγο ακόμα. Ένα από τα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ που δεν θα χρειαστείς ποτέ επιχείρημα για να τα χαζέψεις.

🦀🦑🐙 #marianna_kalergi

A post shared by Marianna Kalergi (@marianna_kalergi) on