Το μπικίνι χάνεται στις καμπύλες της

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου θα σε τρελάνει με τη φωτογραφία της με μαγιό

28/08/18 • 17:43 | UPD 28/08/18 • 23:20

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου παίζει με τη λογική και την καρδιά των ανδρών. Γι΄αυτό ανέβασε αυτή τη φωτογραφία, γι΄αυτό ρώτησε με τόση πονηρή αθωότητα αν είναι δικό της φταίξιμο που την πόσταρε στο Instagram.

Η πιθανότητα να πάψει να μας τρελαίνει με την πίσω κίνησή της είναι τόση όση και να πάρει πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ ο Αήττητος Σπάτων. Δεν πρόκειται να γίνει, γιατί δεν θα παίξει ποτέ εκεί. Όπως δεν πρόκειται να σταματήσει η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, γιατί επίσης δεν θα παίξει ποτέ σε αυτή την κατηγορία. Εκεί όπου οι άντρες δεν σκαλώνουν στα οπίσθιά της.

Πολύ περισσότερο δεν θα πάψει να κάνει τα καλοκαίρια ακόμα πιο όμορφα. Δεν θα σταματήσει να δίνει στα καλοκαίρια μας το φινάλε που τους αρμόζει. Η τελευταία γεύση θα ανήκει στη Μάγκυ. Καλές όλες οι άλλες Ελληνίδες, αλλά τα πληθωρικά οπίσθια της δεν θα τα βρεις πουθενά αλλού.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου το γνωρίζει καλά και παίζει με τη λογική και την καρδιά των ανδρών. Γι΄αυτό ανέβασε αυτή τη φωτογραφία, γι΄αυτό ρώτησε με τόση πονηρή αθωότητα αν είναι δικό της φταίξιμο που την πόσταρε στο Instagram.

«Μα τώρα φταίω εγώ; Όχι πείτε μου… Κοιτάξτε φωτογραφία που μου έβγαλε το αδελφάκι μου. Να μη την ανεβάσω…; Κρίμα δεν είναι; Τα φιλιά και την αγάπη μου από την όμορφη Καλαμάτα. Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε.»

Όταν ανεβάζεις μια φωτογραφία με ένα μπικίνι που χάνεται στις καμπύλες σου, είσαι υπαίτια Μάγκυ. Αλλά κανείς δεν θα σε ψέξει γι΄αυτό. Αντιθέτως θα σε εξάρουμε.

Copy link
Powered by Social Snap